Budi dio naše mreže

Ključna riječ: majcinstvo

Hoditi kroz vrijeme korizme s Marijom

"Istina je da mi korizma može - i pomaže - potpunije i dublje živjeti svoj poziv žene i majke. Koliko god se osjećala kao da ne uspijevam u korizmi, svaki me neuspjeh dovodi korak bliže uspjehu. To je zasigurno lekcija poniznosti, ali također i lekcija ustrajnosti", piše u svjedočanstvu majke koje Vam donosimo u nastavku.

Zdravo Marijo, milosti puna, pomozi mi pronaći Nebo!

Ako pitate majku što želi za rođendan ona će reći da joj ništa ne treba i ne želi, ali samo budite uz nju. Marija je ista – želi da mi i sva njezina djeca budemo s njom, sada dok smo ovdje sa svim našim kušnjama, radostima i nevoljama, a onda s njom sretni zauvijek. A ako smo s njom, tada smo i s njezinim Sinom.

Dovedi svoju djecu na misu

Vodi ih na misu: neka te vide kako se klanjaš, neka te vide kako moliš i iznad svega neka te vide kako pjevaš hvalu Bogu. Neka te vide kako ideš kod svećenika na euharistiju, vjerojatno će te slijediti i oponašati. Ako te ne vide da radiš te stvari i ne uče od tebe, od koga će to učiti? Ako ih ne dovedete, svijet će ih naučiti da to nije prioritet, već jedna od mnogih opcija.

Evo Ti Majke

Majka njeguje svoje dijete. Kako nas njeguje naša Blažena Majka?

Ove stvari biste svakako trebali znati ukoliko se spremate postati majkom

Ulazak u ulogu roditeljstva je kao ulazak u jedan novi svijet gdje je potrebno puno toga naučiti. Donosimo vam savjete i iskustva jedne majke koja je puno toga naučila na teži način, stoga nastoji sva svoja saznanja o dojenju, oporavku nakon poroda, dječjoj opremi i još mnogim drugim stvarima, podijeliti sa ženama koje se spremaju postati majke.

Mlada majka spoznala životni poziv tijekom klanjanja pred Presvetim

Neovisno o tome nalazimo li se pred velikom životnom odlukom, rješavamo svakodnevne izazove ili nosimo nekakav teški križ, možemo pronaći odgovore i nadu punu ljubavi kada tražimo Božju prisutnost na klanjanju. Nema sumnje da postoji mnogo priča o trenutcima preobrazbe u klanjanju pred Presvetim da ih nitko ne bi mogao sve zapisati.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja