Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ljetni-oratorij

FOTOREPORTAŽA Održan 1. Stepinčev ljetni oratorij

Župama koje organiziraju oratorije za djecu ove se godine priključila i župa bl. Alojzija Stepinca iz Svete Nedelje (Bestovje-Novaki-Rakitje), nadomak Zagreba. Ljetni oratorij održao se od 26. lipnja do 1. srpnja 2022., pod geslom "Sve činite iz ljubavi, ništa na silu!".

U Rijeci "Ljetni oratorij" okupio petstotinjak mladih

Riječki salezijanski "Ljetni oratorij", nakon stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, ove godine okupio je petstotinjak djece za koje su riječki salezijanci i animatori pripremili bogat i raznovrstan program u razdoblju od 26. lipnja do 5. srpnja.

Održan Ljetni oratorij u zagrebačkom Stenjevcu koji je okupio djecu u igri i radosti

Posljednjeg tjedna ljetnih praznika u zagrebačkoj župi Uznesenja bl. Djevice Marije u Stenjevcu održan je Ljetni oratorij – šestodnevni vjeronaučni susret koji je okupio više od 60 sudionika te svakog dana našu zajednicu punio radošću i mirom. A gdje je oratorij tamo su i djeca. Tema oratorija bila je lik i djelo svetog Josipa. Slijedeći primjer Njegove pravednosti, pobožnosti, strpljivosti, čistoće, rada i poniznosti sudionici su narasli u svojoj malenosti te produbili težnje ka nasljedovanju ovog sveca.

FOTO Ljetni odmor salezijanske mladeži s Gospodinom

Kraj pastoralne godine i početak ljetnog odmora animatori i volonteri oratorija Dominik Savio, koji djeluje pri župi Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, obilježili su sedmodnevnim ljetovanjem u Postiri na otoku Braču.

Emisija "Dnevnik" iz dječje perspektive

Salezijanski "Ljetni oratorij" na temu "Sve(t) ili ništa" trajao je dva tjedna. Pogledajte kako su mali urednici predstavili aktivnosti ovogodišnjeg oratorija u svom Dnevniku.

Počeli salezijanski "Ljetni oratoriji“

Više od tisuću djece i mladih animatora započelo je u ponedjeljak, 24. lipnja, u salezijanskim oratorijima s "Ljetnim oratorijem" koji se održava pod geslom "Sve(t) ili ništa.“

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja