Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krstenje-djece

Biskup Košić krstio sedmo dijete obitelj Nekich

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju, 3. ožujka u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu misno slavlje tijekom kojeg je krstio Šimuna, sedmo dijete obitelji Nekich. Koncelebrirao je domaći župnik Branko Koretić koji je na početku pozdravio biskupa te čestitao obitelji.

Papa Franjo krstio 16-ero djece

Kao što je uobičajeno na blagdan Krštenja Gospodinova, papa Franjo krstio je 16- ero djece u Sikstinskoj kapeli.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete obitelji Crnković

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 12. studenog Župu Gospe Fatimske u Našicama-Velimirovcu i u župnoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio djevojčicu Ivu, peto dijete roditelja Ivana i Ane Crnković.

Dubrovački biskup Roko Glasnović krstio blizanke

Dubrovački biskup Roko Glasnović krstio je u nedjelju 15. listopada četvrto i peto dijete u obitelji Ine i Željka Raguža u lapadskoj crkvi sv. Mihajla u Dubrovniku. Blizanke Riva i Rita već imaju tri starije sestre.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u obitelji Kokorić

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u nedjelju, 8. listopada 2023., u župnoj crkvi Bl. Ivana Merza u Slatini euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio dječaka Leonarda, peto dijete roditelja Danijela i Katarine Kokorić.

Mons. Puljić krstio sedmo dijete u obitelji Pešić

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Želimir Puljić predvodio je, u nedjelju 11. lipnja u Župi sv. Mihovila u Omišu, svečano euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio malenoga Josipa – sedmo dijete u obitelji Marine i Tomislava Pešića. U koncelebraciji je bio župnik don Jozo Gojsalić, a đakonirao je don Renato Pudar. Pjevao je Dječji župni zbor pod ravnanjem č. s. Eduarde Marić.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja