Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kresimir-sever

„Dio poslodavaca zloupotrijebio je mjere Vlade u zaštiti radnih mjesta i smanjenju nezaposlenosti uslijed pandemije koronavirusa”

Zaštita radnih mjesta i prava radnika u vrijeme korona krize, bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu, 3. lipnja. O Vladinim potezima u spašavanju gospodarstva i radnih mjesta i tome što nas čeka na jesen govorili su državni tajnik u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Dragan Jelić, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever i ekonomski analitičar Damir Novotny.

„Uvođenje eura u ovom trenutku nije dobra opcija za Hrvatsku”

Posljedice uvođenja eura i gubitka monetarne suverenosti za hrvatsku državu i društvo, bile su teme HKR-ovih "Argumenata" u srijedu, 26. veljače. O tome su u našem studiju govorili predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever, profesor s Fakulteta političkih znanosti Luka Brkić te Petar Vušković iz Centra za javne politike i ekonomske analize. Urednik i voditelj je Vlatko Ojvan.

Radnici koji ostanu duže u svijetu rada mogu ostvariti veće mirovine i do 20 posto

Izmjene šest "radno - mirovinskih" zakona, bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu urednika Vlatka Ojvana. O učincima zakonskih izmjena i što one donose građanima govorili su pomoćnica ministra rada i mirovinskoga sustava Melita Čičak, predsjednika Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever te glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja