Budi dio naše mreže

Ključna riječ: interliber

Muzejska knjiga ponovno na Interliberu – 42. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija

Ovoga tjedna je na Zagrebačkom Velesajmu započela najveća književna manifestacija u Hrvatskoj – Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, na kojem veliki i mali ljubitelji knjiga mogu razgledati i prelistati brojne publikacije koje su hrvatski muzeji i galerije objavili tijekom prošle godine. Ovogodišnji Interliber označit će 45 godina održavanja sajma i 42 godine održavanja Izložbe izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija, jedinog mjesta koje okuplja hrvatsku muzejsku nakladničku produkciju.

Katolički nakladnici na Interliberu 2023.

Na 45. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“, koji će biti održan od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu, katolički nakladnici izlagat će u paviljonima 5 i 6.

41. izložba muzejske knjige predstavlja bogatstvo hrvatske kulturne baštine

Zagrebački velesajam od 8. do 13. studenoga u svojim paviljonima ugošćuje 44. po redu Međunarodni sajam knjiga Interliber, a svi posjetitelji hrvatske najveće knjižne manifestacije moći će se, u skladu s već ustaljenom tradicijom, upoznati s bogatstvom i potencijalima hrvatske kulturne baštine na 41. izložbi izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija (paviljon broj 6, štand 7c).

„Interliber“ i akcija „Knjiga svima i svuda“ u knjižarama Verbum!

Verbum i ove godine sudjeluje na Interliberu gdje Vas očekuju popusti od 20% na sva Verbumova izdanja, uključujući i novitete, a na više od 70 odabranih naslova posebni popusti od 30% do 50%! Paralelno s Interliberom, odvijat će se i akcija Knjiga svima i svuda, zahvaljujući kojoj ćete u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari verbum.hr moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama.

ONLINE INTERLIBER Ne propustite ponude kršćanskih izdavača!

U sklopu projekta "Knjiga svima i svuda", koji se odvija umjesto odgođenog Interlibera, nakladničke kuće Verbum, Kršćanska sadašnjost i Glas Koncila su svim svojim knjižarama i web knjižari pripremili posebne popuste od 20 do 70 posto.

Muzeji na Interliberu - izložbena promocija muzejskog izdavaštva

Na najvećem i najpopularnijem sajmu knjiga u Hrvatskoj i ove se godine može razgledati 38. uzastopna Izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih galerija i muzeja u organizaciji Muzejskoga dokumentacijskog centra. Na izložbi se mogu pronaći 692 nove tiskane i elektroničke publikacije u izdanju 116 muzeja i galerija.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja