Budi dio naše mreže

Na 45. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“, koji će biti održan od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu, katolički nakladnici izlagat će u paviljonima 5 i 6.

/ mk/IKA

Sajam je započeo svečanim otvorenjem   7. studenoga u 11 sati na galeriji paviljona 5. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati u utorak, srijedu, četvrtak i nedjelju, te od 10 do 21 sat u petak i subotu. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, kao i parking.

Kršćanska sadašnjost

Izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost izložit će više od 500 naslova čija će cijena biti snižena od 20 % do 60 %. Novi naslovi bit će ponuđeni s popustom od 20 %, biblijska izdanja s popustom od 25 %, a cijena ostalih izdanja bit će snižena od 30 do 70 %.

Drugoga dana sajma, 8. studenoga, na pozornici u paviljonu 6, Kršćanska sadašnjost organizira predstavljanje knjige „Poraz ljudskosti. Crkveni nauk u epohi nuklearnog oružja“ i razgovor s autorom Odilon-Gbènoukpuom Singboom. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Na novoopremljenom štandu 8d u paviljonu 5 KS će promovirati i besplatnu aplikaciju eKS pomoću koje se izdanja mogu kupiti i preuzeti u obliku eKnjiga, kao i aplikaciju eČasoslov.

Tijekom trajanja Interlibera na popustu su također izabrani naslovi u svim knjižarama (u Zagrebu, Karlovcu, Osijeku, Mariji Bistrici, Zadru i Splitu) i mrežnoj knjižari, u okviru projekta Zajednice nakladnika i knjižara „Knjiga svima i svuda“.

Verbum

Nakladna kuća Verbum svoja izdanja izložit će u paviljonu 5 na štandu 9b.

Paralelno s Interliberom, u Verbumovim knjižarama diljem Hrvatske bit će održana i akcija „Knjiga svima i svuda“, u okviru koje će kupci moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama.

Veritas

Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga svoja izdanja će po prigodnim cijenama izložiti u paviljonu 6 na štandu 1f.

Salesiana

Nakladnička kuća Salesiana će nova i ostala izdanja, uz prigodne popuste, izložiti u paviljonu 6 na štandu 3g.

Figulus

Izdavačka kuća Figulus iz Koprivnice pripremila je popuste do 60 % i poklone za kupnje u vrijednosti višoj od 30 eura. Izlagat će u paviljonu 6 na štandu 9e.

Pretposljednjega dana sajma, 10. studenoga, na izlagačkom prostoru Figulus će od 17 do 21 sat organizirati druženje s Danijelom i Ivanom Katanović, autorima knjige „5 minuta za brak i obitelj“.

Glas Koncila

Glas Koncila, iako neće biti prisutan na Zagrebačkom velesajmu, u svojim knjižarama će od 6. do 20. studenoga ponuditi izdanja objavljena u posljednjih godinu dana s popustom od 20 %, a sva ostala izdanja s popustom od 30 %.

Dodatne informacije o najvećoj književnoj manifestaciji u Hrvatskoj mogu se pronaći na stranici Interliber – Zagrebački Velesajam (zv.hr).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja