Budi dio naše mreže

Prije četiri godine, 7. studenog 2018., započela je s radom mrežna stranica Hrvatska katolička mreža kao dio krovne medijske organizacije Hrvatske biskupske konferencije pod nazivom Hrvatska katolička mreža u sklopu koje se još nalaze Hrvatski katolički radio i Informativna katolička agencija. Svakodnevno se na našem portalu mogu pronaći vijesti nadahnute Istinom, a svoje novo ruho portal je doživio 2020. godine.

/ HKM

Hrvatska katolička mreža ojačala je svoju prisutnost na internetu i danas ima značajnu online prisutnost na popularnim društvenim mrežama YoutubeuFacebookuTwitteru i Instagramu.

U radu mrežne stranice HKM sudjeluju novinari Hrvatske katoličke mreže na čelu koje stoji v.d. ravnatelja HKM-a vlč. doc. dr. sc. Krunoslav Novak, a pod uredničkom palicom Siniše Kovačića.

“Ni okrenuli se nismo, a iza nas je već četiri godine rada. Imamo odgovoran posao i poslanje. Promičemo Katoličku Crkvu, domovinu, duhovni rast, jačanje vjere i kulturu. Hvala vam što ste dio Hrvatske katoličke mreže”, poručio je glavni urednik HKM-a dr. sc. Siniša Kovačić.

Također, ne promiče nam ni djelovanje mladih u Crkvi, bendova i izvođača duhovne glazbe. Pravovremeno izvještavamo o životu Crkve u cjelini. Pratimo i ostala događanja u Hrvatskoj i svijetu, poseban naglasak stavljamo na stvarnosti koje su poticajne, na dobrobit zajednice, ali i promišljamo o stvarnostima koje su potrebne propitkivanja i formiranja stava.

“Trudimo se evangelizirati s jedne strane, a s druge i katehizirati odnosno poučiti naše čitatelje o istinama katoličke vjere. Naši čitatelji zahvalni su na toj prilici i imaju puno povjerenje u sadržaj koji donosimo jer imamo autoritet medija Hrvatske biskupske konferencije. A mi se trudimo svakog dana to povjerenje opravdati kvalitetnim, autentičnim i istinitim sadržajem”, poručila je urednica online sadržaja HKM-a Diana Tikvić.

Podaci pokazuju kako naša publika voli čitati tekstove portala koji donose molitvu i krunice, a donosimo vam i deset najčitanijih tekstova u posljednjih godinu dana:

Započnite devetnicu svetoj Riti – zaštitnici bespomoćnih i beznadnih slučajeva

Treba vam brza pomoć? Zavapite Gospi Brze pomoći!

Kategorija – svetac dana

 

Pompejska devetnica – devetnica koju Gospa ne može ne uslišati

Za dobru ispovijed važna je dobra priprava! Donosimo ispit savjesti koji vam u tome može pomoći!

Molitva i litanije za zagovor sv. Ivana Pavla II.

Odaberite sveca zagovornika u 2022. godini!

 

Ovo je molitva kojom je Isus obećao svetoj Gertrudi osloboditi tisuću duša iz čistilišta!

 

Čudotvorna molitva i litanije sv. Josipu

Kratka krunica koju je Padre Pio molio svaki dan

Hvala vam što ste s nama!

Ako imate prijedlog, pohvalu ili kritiku, slobodno nam pišite na info@hkm.hr.

Djelatnici i suradnici HKM-a

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja