Budi dio naše mreže

Ključna riječ: gospa-sinjska

Veliki koncert duhovne glazbe u Sinju

Kao dio lijepe tradicije, u nedjelju, 6. kolovoza održana je 308. po redu Sinjska alka, a na koncertu "Ususret Majci" do izražaja je došla mladost.

Hodočašće osoba s invaliditetom Gospi Sinjskoj

Čudotvornoj Gospi Sinjskoj u subotu 17. lipnja, hodočastile su osobe s invaliditetom s područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Uz hodočasnike u pratnji su bili članovi obitelji i njihovi asistenti.

VIDEO Najava hodočašća mladih u Sinj

Uz svetkovinu Velike Gospe Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizira, u subotu 7. kolovoza 2021. godine, hodočašće mladih čudotvornoj Gospi Sinjskoj. Hodočasnički put je od prasvetišta Gospe od Otoka u Solinu do svetišta Gospe Sinjske u Sinju.

ZAUVIJEK OKRUNJENA Djelo posvećeno štovateljima Gospe Sinjske

U nakladi Franjevačkog samostana Gospe Sinjske tiskana je fotomonografija "Zauvijek okrunjena“, koja na 400 stranica bilježi slavlje dvaju sinjskih jubileja: tristotu obljetnicu slave obrane Sinja uz Gospin zagovor (1715. – 2015.) i tristotu obljetnicu krunjenja Slike Čudotvorne Gospe Sinjske (1716. – 2016.).

VIDEO Hodočastili biciklom od Splita do Sinja

Don Josip Ulić, odnosno don Mrvica, kako se naziva na svome YouTube kanalu, hodočastio je biciklom od Splita do Sinja u pratnji braće Miloša i Mije. Pogledajte njihov put do Svetišta Majci Božjoj.

Lik Majke od Milosti koji spaja Ramu i Sinj

Ramski hodočasnici krenuli su na tradicionalno hodočašće iz Rame prema Sinju, izvještava Rama-Prozor.Info. Posebno čvrsta veza između ova dva kraja jest lik Majke od Milosti – Gospe Sinjske.

HODOČAŠĆA STAZOM GOSPI SINJSKOJ Odgovori na često postavljena pitanja

Nedavno je predstavljen projekt obnove i nadogradnje "Staze Gospi Sinjskoj" dugoj 148 kilometara, koja prolazi kroz više gradova – od Sinja do Rame. Obnova Staze izazvala je veliko zanimanje kod mnogih pa su sinjski franjevci pripremili odgovore na najčešće postavljena pitanja. Prije nego što se odvažite krenuti na put i hodočastiti Gospi Sinjskoj, upoznajte se s najvažnijim informacijama.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja