Budi dio naše mreže

Ključna riječ: film-najveci-dar

Film "Najveći dar" nastavlja se prikazivati u Zagrebu!

Film "Najveći dar" koji prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava... i žrtava koje im opraštaju prikazuje se u Zagrebu.

Film "Najveći dar" ponovno u Zagrebu!

Film španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela o snazi oprosta izuzetno je dobro napravljen, a s obzirom da odudara i od kazališnog i od filmskog kanona – doista ga vrijedi vidjeti. Projekcije će biti u zagrebačkom kinu Metropolis 16. i 17. srpnja (Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 14). Zbog korone će u dvoranu s više od 300 mjesta moći ući samo 33 ljudi.

Zbog velikog zahtjeva publike za gledanjem filma "Najveći dar", i dalje dostupan u kinu

Zahvaljujući velikom zanimanju gledatelja i oduševljenim komentarima za film "Najveći dar", nastavlja se njegovo prikazivanje tijekom studenog i prosinca. Film prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava... i žrtava koje im opraštaju.

NAJVEĆI DAR - film koji dokazuje da mir nije utopija

Film prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava... i žrtava koje im opraštaju.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja