Budi dio naše mreže

Film "Najveći dar" koji prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava... i žrtava koje im opraštaju prikazuje se u Zagrebu.

/ mp

Film možete pogledati u kinu “Metropolis” u ovim terminima:

  • utorak, 1. rujna u 18 sati
  • srijeda, 2. rujna u 20:30 sati
  • petak, 4. rujna u 18 sati
  • subota, 5. rujna u 20:40 sati

Ako još niste pogledali ovaj izniman film, ne propustite ih!

Riječ je o španjolskom filmu redatelja Juana Manuela Cotela, koji je snimljen 2018. godine i već prikazan u 22 zemlje. Prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama u svijetu (Španjolska, Irska, Francuska, Kolumbija, Ruanda, Meksiko) kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava… i žrtava koje im opraštaju. Također prikazuje i priče o pomirenju roditelja i djece, bračnih parova. Potresne i neobične istinite priče u današnjem svijetu zasićenom podjelama i mržnjom u filmu NAJVEĆI DAR pokazuju da mir nije utopija.

Karte za filmske projekcije u Kinu Metropolis možete kupiti na blagajni kina u Muzeju suvremene umjetnosti od utorka do subote (od 11 do 21 sat, na tel. 01-605-2700, ili prije početka projekcije) ili online na web stranici www.kinometropolis.eu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja