Budi dio naše mreže

Zahvaljujući velikom zanimanju gledatelja i oduševljenim komentarima za film "Najveći dar", nastavlja se njegovo prikazivanje tijekom studenog i prosinca. Film prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava... i žrtava koje im opraštaju.

/ mp

Riječ je o španjolskom filmu redatelja Juana Manuela Cotela, koji je snimljen 2018. godine i već prikazan u 22 zemlje. Prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama u svijetu (Španjolska, Irska, Francuska, Kolumbija, Ruanda, Meksiko) kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava… i žrtava koje im opraštaju. Također prikazuje i priče o pomirenju roditelja i djece, bračnih parova. Potresne i neobične istinite priče u današnjem svijetu zasićenom podjelama i mržnjom u filmu “Najveći dar” pokazuju da mir nije utopija.

Foto: Screenshot

To je četvrti dugometražni film producentske kuće Infinito +1, čiji su prijašni filmovi dotaknuli srca milijuna gledatelja iz 35 zemalja, te je njihove produkcije zatražio i Netflix za svoj svjetski katalog.

Foto: Screenshot

Film “Najveći dar” se nastavlja prikazivati u Zagrebu (u kinodvorani SC Forum, Jarunska 2), s početkom u 20 sati, i to u:

  • četvrtak, 28. studenoga.
  • utorak, 3. prosinca.
  • četvrtak, 5. prosinca.
  • utorak, 10. prosinca.
  • četvrtak, 12. prosinca.
  • utorak, 17. prosinca.
  • četvrtak, 19. prosinca.

Ulaznice se mogu nabaviti na: www.ulaznice.hr, sat vremena prije projekcije na blagajni kinodvorane, ili na sljedećim adresima: Berislavićeva 13 (Rockmark glazbena knjižara), Paromlinska 2a (Kiosk Tisak Media, Pothodnik Glavnoga kolodvora) i Ante Topića Mimare 38 (Izazov turistička agencija).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja