Budi dio naše mreže

Ključna riječ: euharistijska-cuda

Izložba o euharistijskim čudima postavljena u Bazilici Srca Isusova u Zagrebu

Na drugu obljetnicu beatifikacije bl. Karla Acutisa, koji je blaženim proglašen u Asizu 10. listopada 2020., njegova Izložba o euharistijskim čudima postavljena je u dvorani uz Baziliku Srca Isusova u Zagrebu. Ovo je već četvrta župa u Zagrebu koja ugošćuje ovu izložbu, a do sada je izložba već bila u 17 župa po Hrvatskoj.

Otvorena "Euharistijska čuda diljem svijeta" u Ludbregu

"Euharistijska čuda diljem svijeta" naziv je međunarodne izložbe bl. Karla Acutisa, prvog milenijalca proglašenog blaženim, a koja je postavljena i otvorena u nedjelju, 28. kolovoza u Ludbregu, u sklopu ovogodišnjih Dana ludbreške Svete nedjelje.

U pripremi je igrani film o euharistijskim čudima!

Dugogodišnji holivudski umjetnik udružio se s katoličkim YouTube voditeljem u stvaranju igranog filma o euharistijskim čudima. Ray Grijalba, voditelj YouTube kanala "Radost vjere" koproducira "Film o euharistijskim čudima" zajedno s Angelom Libuttijem, umjetnikom koji je radio na animaciji više filmskih hitova.

Euharistijska čuda: Sokółka – Kristova ozdravljujuća snaga

Za susret s Isusom potrebno je najprije vjerovati u njegovu stvarnu prisutnost u Euharistiji. Euharistijsko čudo u Sokołki predstavlja snažan Božji glas koji svakoga od nas poziva da posvijestimo kako je Euharistija najdragocjeniji i najveći dar koji posjedujemo, jer je ona sâm uskrsli Gospodin u prinosu „samoga sebe, u svojoj osobi u njezinu svetom čovještvu, i u daru njegova otkupiteljskog djela“.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja