Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovnost-i-ljubav

Muzej anđela čuvara u Varaždinu raspisuje natječaj za kratku priču

Muzej anđela iz Varaždina raspisuje 11. natječaj za kratku priču, a radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana. Nagrade će autorima biti uručene u Muzeju anđela u Varaždinu, 2. listopada, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara, kad će autori i čitati priče.

Kršćanima na internetu: Mi moramo biti svjetlo u svijetu, a ne odraz svijeta

Fra Casey Cole, osnivač produkcijske tvrtke koja stvara internetski sadržaj za evangelizaciju i katehezu "Breaking In The Habit Media", obratio se na svom YouTube kanalu kršćanima interneta pozivajući ih da budu primjer ponašanjem na internetu i društvenim mrežama te da tako djele istinsku poruku Krista.

JASMIN STAVROS: "Dotaknuo sam dno života, ali uz Božju volju sad sam tu gdje jesam!"

Jasmin Stavros vjeruje da današnji svakodnevni život i mnogi problemi konstantno odvraćaju pojedinca od vjere, ali je sam, kaže, najbolji primjer gorućeg srca koje se otvorilo Duhu. Opisao je kako danas živi u svojevrsnoj čistoći „na selu, u jednom prekrasnom mjestu koje se zove Kupeć Dol“ i kako se maknuo od mnogih poroka koji su ga slijedili od djetinjstva. Opisao je i svoju svakodnevicu koja započinje živom riječi i molitvom te često odlaženje na misu i u crkvi te da svaki dan želi živjeti ispravno i u vjeri.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja