Budi dio naše mreže

Ključna riječ: cistoca

SANDA SMOLJO-DOBROVOLJSKI Djeca bez granica su djeca bez oslonca

Dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski, s Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, održala je dva predavanja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima - „Granice u odgoju“ za roditelje i „Zablude o ljubavi – Kako živjeti čistoću?“ za krizmanike i mlade.

Mladić i djevojka svakodnevno zajedno mole preko WhatsApp-a

Bez Boga čovjek nema ni dostojanstva, ni sreće, ni ljubavi te su križ i molitva jedini pravi put za svaki mladi par. Bog nije slučajno dopustio svijetu da okrije facebook, whatsapp i mnoge druge stvari, već On i tu želi biti prisutan.

Što je duhovna čistoća?

Duhovna čistoća nije isto što i svetost, ali je preduvjet za svetost. Grješno je znati kako treba ispravno postupiti, a to ne učiniti. Međutim gore je činiti pogrešno, a nazvati to ispravnim. Saznajte što je duhovna čistoća i kako ju živjeti po uzoru na sv. Franju Asiškoga.

HALO, VELEČASNI Kako možemo biti sigurni da je Isus želio molitvu za jedinstvo?

Što je čistoća i kako je možemo čuvati kao Marija? Smije se li s ukućanima komentirati pokoru, u smislu da sam dobio previše ili premalo pokore? Kako možemo biti sigurni da je Isus želio molitvu za jedinstvo? Na ta i druga pitanja u petak, 21. siječnja odgovarao je fra Roko Bedalov, župnik župe sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja