Budi dio naše mreže

Ključna riječ: camino-de-santiago

ARGUMENTI S dijagnozom raka na Put svetog Jakova dug 900 kilometara

U Argumentima HKR-a 9. studenog urednice Dijane Kopjar Mucak govorilo se o raku dojke, važnosti rane dijagnostike, liječenju, mogućim ishodima, podršci... Gošće su bile Andrea Šupe Parun, dr. med, koordinatorica Programa ranog otkrivanja raka dojke, Goranka Perc, dopredsjednica udruge Nismo same i Irena Čurčić koja je preboljela rak dojke.

NOVA RUTA Camino se i dalje širi Hrvatskom!

Manifestacijom "Camino Šibenik tjedan", koju od 18. do 23. listopada u suradnji s Bratovštinom sv. Jakova i uz potporu Šibenske biskupije, organizira Turistička zajednica grada Šibenika, službeno se otvara hodočasnička ruta Camino Šibenik u duljini od 110 kilometara, od Marine do Pirovca.

Camino de Santiago na hrvatski način

Camino de Santiago kulturna je cesta Europe, a dijelom te mreže od sada postaje i Hrvatska. Kako nastaje hrvatski Camino rekao nam je u emisiji Put pod noge Radovan Librić, tajnik udruge Ekosspiritus pri kojoj djeluje Bratovština sv. Jakova apostola.

Osmeročlana obitelj na Putu sv. Jakova

Kako bi proslavili 10. obljetnicu braka, mladi supružnici Michele i Elena ovog ljeta odlučili su sa svojih šestero djece prijeći 230 kilometara staze na Putu sv. Jakova.

Upoznajte "Alvarov put" - kako su otac i sin s mentalnim oštećenjem osvojili Camino

Na molbu sina Alvara, otac Ildefonso i prijatelj Francisco odlučili su se zajedno s njim zaputiti do Santiago de Compostele pješice. Cijeli njihov put, protkan radosti i molitvom, su zabilježili na društvenim mrežama. "Bit hodočašća nije ići i poljubiti kip sveca, već prilika vidjeti Božju slavu kroz Alvarovu jednostavnost", poručio je ponosan otac.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja