Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bratstvo

Prijateljstvo mladog franjevca i pape

Kad je zazvonio telefon, fra Roberto nije prepoznao broj. Ignorirao je poziv. Nakon ponovnog poziva sljedećeg dana, odgovorio je, a s druge strane bio je Sveti Otac. To mu je zauvijek promijenilo život.

EXITUS Danas počinju prijave za novi program!

Novi, osmi ciklus programa Exitus, četvrti ciklus programa Sapientia i treći ciklus programa Reditus, u organizaciji Bratstva blaženog Karla I., proizašlog iz programa Exitus, započinju 26. rujna i traju do Božića 2021. godine. Ovi programi nude devedesetodnevno razdoblje pročišćenja posvećeno molitvi, askezi i bratstvu, tri važna stupa koja zajedno vode do slobode.

U vremenu krize muževnosti, više od 700 muškaraca iskazalo odanost Crkvi i molitvi u Zadru

Treća konferencija Exitus bratstva, inicijative u Crkvi koja u intenzivno molitveno i sakramentalno zajedništvo te bratski apostolat okuplja više od 700 muškaraca iz cijele Hrvatske, održana je u subotu u Zadru. Susret je počeo misnim slavljem koje je u katedrali sv. Stošije predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Nadbiskup je pohodio 70 sudionika te konferencije i poslijepodne na njihovom susretu u dvorani sjemeništa 'Zmajević' u Zadru.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja