Budi dio naše mreže

Ključna riječ: antunovski-hod-mladih

ANTUNOVSKI HOD MLADIH 60 dana bez odgovora gradskih vlasti

Antunovski hod mladih ove će se godine održati 8. lipnja i tim se povodom očekuje gotovo 10 tisuća mladih koji će sudjelovati. Organizator hoda, fra Stjepan Brčina iz župe Sveti Duh ističe kako postoje još brojni organizacijski izazovi, a jedan od njih je i molba Gradu Zagrebu za postavljanjem pozornice i razglasa na Trgu bana Josipa Jelačića. Odgovora na upit još nema.

Održan peti Antunovski hod mladih u Zagrebu

Euharistijsko slavlje predvodio je generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Tomislav Subotičanec u zajedništvu s drugim svećenicima, među kojima je bio i provincijal Hrvatske provincije svetog Jeronima franjevaca konventualaca.

Pridružite se Antunovskom hodu mladih koji će se održati 10. lipnja

Centar za duhovna zvanja OFMConv. koji vodi fra Stjepan Brčina, Župa sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, i Župa sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima te Evangelizacijska zajednica "Sveti Duh" i ove godine organiziraju Antunovski hod mladih uoči spomendana sv. Antuna Padovanskog, i to jubilarni – peti! Hod će se održati u subotu, 10. lipnja od svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima do istoimene bazilike na Svetom Duhu.

"O Sveče Veliki" u obradi Evangelizacijske zajednice Sveti Duh

Već četvrtu godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca, u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela, organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 11. lipnja s početkom u 13 sati, u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja