Budi dio naše mreže

Ključna riječ: antunovski-hod-mladih

VIDEO Pogledajte najljepše trenutke s 3. Antunovskog hoda mladih

Uz više od dvije tisuće mladih na 3. Antunovskom hodu mladih pod geslom "Neka šute riječi, a govore djela" održanog u subotu, 5. lipnja, oko inicijatora hoda fra Stjepana Brčine okupilo se stotinjak mladih koji su sudjelovali u organizaciji, a među njima bili su i fotografi i snimatelji. Oni su svojim stručnim okom bilježili detalje hoda.

Pogledajte prekrasne fotografije molitve i slavljenja s 3. Antunovskog hoda mladih

Uz više od dvije tisuće mladih na 3. Antunovskom hodu mladih pod geslom "Neka šute riječi, a govore djela" održanog u subotu, 5. lipnja, oko inicijatora hoda fra Stjepana Brčine okupilo se stotinjak mladih koji su sudjelovali u organizaciji, a među njima bili su i fotografi i snimatelji. Oni su svojim stručnim okom bilježili detalje hoda.

FOTO/VIDEO Pogledajte vjeru i zajedništvo mladih na 3. Antunovskom hodu

3. Antunovski hod mladih od crkve sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima do crkve sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu održan je u subotu 5. lipnja, a okupio je više od dvije tisuće mladih. Program je započeo misom nakon koje su mladi hodočastili prema Svetom Duhu.

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

Pogledajte kako mladi žive i svjedoče Radosnu vijest

Iako ove godine zbog pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu čije se posljedice i danas osjećaju nije održan Susret hrvatske katoličke mladeži, mladi šire vjeru na ulicama Zagreba i njegove okolice na drugom Antunovskom hodu mladih koji se održava u subotu u organizaciji Centra za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca na čelu s fra Stjepanom Brčinom i uz suradnju dviju župa sv. Antuna. Naši reporteri Filip Ećimović i Jozo Lukić izvještavali su za HKM.

Drugi Antunovski hod od Sesvetskih Sela do Svetoga Duha - evangelizacija na ulici

Drugi Antunovski hod mladih održat će se ove subote, 6. lipnja. Tim povodom u programu HKR-a govorili su promicatelj za duhovna zvanja Hrvatske provincije franjevaca konventualaca fra Stjepan Brčina sa Svetoga Duha i župnik župe sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima vlč. Antun Sente stariji. U emisiju se telefonski uključio i nogometaš Mateo Kovačić te prošlogodišnja šezdesetpetogodišnja sudionica Snježana iz Franjevačkog svjetovnog reda.

Ne znate što je "Antunovski hod mladih"? Pogledajte priču od 60 sekundi!

"Još tri dana do Antunovskog hoda mladih! Budi mlad, budi jak, budi radostan! Dođi i ti! Hodaj s nama", kazao je voditelj evangelizacijske skupine „Maksimilijan Kolbe” i organizator "Duhovno-duhovitih večeri" u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu, konventualac fra Stjepan Brčina.

Dođite na drugi Antunovski hod mladih!

Drugi Antunovski hod mladih održat će se u subotu, 6. lipnja u organizaciji župa sv. Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela te Centra za zvanja OFMConv. Prošle godine su mnogobrojni mladi hodočasnici hodali od svetišta sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu sve do svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja