Budi dio naše mreže

Ansambl Kolbe poziva na audiciju koja će se održati 19. i 20. rujna 2022. s početkom u 19:00 sati u Dvorani svetoga Franje u Zagrebu, Sveti Duh 31.

/ im

Ansambl Kolbe dobro je poznat na kazališnoj kulturnoj sceni jer je prisutan već deset godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju napravili smo tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Lijepe naše u brojnim kazalištima i dvoranama, ali i u inozemstvu.

Posljednji hit mjuzikl je Svetac svega svijeta koji je doživio pedeset izvedbi. Ansambl Kolbe po svome djelovanju predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti posebno u svome evangelizacijskom poslanju. Nakon tri iznimno uspješna mjuzikla Život za život, Uskrsli i Svetac svega svijeta od jeseni Ansambl Kolbe kreće u novu glazbeno-scensku avanturu. Za potrebe novog mjuzikla raspisujemo audiciju jer su nam potrebni glumci, pjevači, plesači. Također u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su nam i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice, objavljivati na našim društvenim mrežama, pomagati na sceni kao tehnička podrška.

U ovom volonterskom projektu, kao i u svim našim dosadašnjim projektima nudimo rad s vrhunskim profesionalcima iz svijeta kazališne umjetnosti te besplatnu edukaciju u glazbenom, plesnom i glumačkom radu. Audicija će se održati 19. i 20. rujna 2022. s početkom u 19:00 sati u Dvorani svetoga Franje u Zagrebu, Sveti Duh 31.

Svi zainteresirani (ne mlađi od 16 godina), neka se jave e – mailom na adresu: ansambl.kolbe@gmail.com s naznakom „AUDICIJA“, te prilože slijedeće podatke:
• ime i prezime, dob
• kratki životopis
• kontakt informacije (e – mail, mobilni telefon)
• Naglasiti ako se javljate za tehničare i/ili voditelje društvenih mreža jer oni
nemaju audiciju nego samo razgovor i upoznavanje

Audicija će se sastojati od tri djela: plesnog, glumačkog i glazbenog. Sve upute o provedbi audicije dobit ćete mailom nakon što pošaljete prijavu.

Više informacija o mjuziklima možete pronaći na: Facebook-u, Instagram-u i Youtube kanalu Ansambl Kolbe

Organizator projekata i audicije je Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, a pokrovitelj je Hrvatska provincija svetog Jeronima franjevaca konventualaca.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja