Budi dio naše mreže

SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti najavljuje ciklus radionica „Temelj(i) obitelji“. Riječ je o radionicama koje će se odvijati online i uživo, a namijenjene su bračnim parovima s ciljem da im pomognu u izazovima s kojima se susreću.

/ mp

Što je temelj vaše obitelji? Na kojim vrijednostima ona počiva? Kako međusobno komunicirate u obitelji? Koji su vaši talenti i kakve veze oni imaju s odnosima? Znate li pomoći sebi? Kako se nosite sa strahom i tjeskobom? Kako odgajate djecu u ovom digitalnom vremenu? Pristup ovim i drugim temama kojih će se voditelji dotaknuti inspiriran je načelima ignacijevske duhovnosti. Oba supružnika obvezna su sudjelovati na radionici. Svaki susret započinje i završava molitvom te uključuje magis krug, odnosno dijeljenje na kraju. 

Susrete vode Katarina Šimić, psihologinja u SKAC Palmi, Jurana Pavlović, psihologinja u Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“, Katarina Perić Pavišić, psihologinja i asistentica na Institutu Ivo Pilar te pater Antun Volenik svećenik, promicatelj obiteljskoga pastorala, magistar znanosti, psiholog i psihoterapeut.

Prva radionica iz ovog ciklusa održat će se 27. listopada u 20 sati, online. Tema radionice je komunikacija u obitelji. Prijaviti se možete putem ovog OBRASCA do 25. listopada 2023. godine.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja