Budi dio naše mreže

Četiri dana nakon smrti njihovog malenog sina dogodilo se čudo ljubavi

Svako je dijete dar i prilika za rast u ljubavi. Prihvaćanjem Božje volje u našim životima otkrivamo pravo značenje vjere. "Kaže joj Isus: Nisam li ti rekao: budeš li vjerovala, vidjet ćeš slavu Božju?" (Iv 11,40)

/ hk

Josh i Katie Butler iz Nashvillea u Tennesseeju (SAD) iščekivali su prinovu i bili su uzbuđeni zbog novog života koji im je darovan. U 20. tjednu trudnoće, tijekom liječničkog pregleda, ultrazvukom je utvrđeno nešto što je ovom paru u potpunosti promijenilo život, prenosi Goodfullness.net.

Problem koji je otkriven ultrazvukom mogao je uzrokovati poteškoće u razvoju njihovog sina Deweyja. Nakon poroda, dječak je prebačen na Odjel za intenzivnu neonatalnu njegu gdje je proveo 132 dana tijekom kojih su liječnici pokušavali otkriti što s njim nije u redu. Nažalost, Dewey je preminuo tijekom rutinske operacije u kojoj su mu liječnici pokušavali namjestiti cjevčicu za hranjenje.

Brax je tada imao 11 mjeseci i od rođenja je bio u bolnici. Njegovi su ga biološki roditelji napustili jer se nisu mogli brinuti za njega.

Obitelj Butler slomio je gubitak sina, no jedna se medicinska sestra umiješala u njihov život i pružila im utjehu u njihovoj žalosti. Ta je medicinska sestra radila na Odjelu za intenzivnu neonatalnu njegu, a s obitelji Butler zbližila se dok je njihov sin Dewey bio u bolnici.

Medicinska sestra telefonskim je pozivom četiri dana nakon smrti njihovog sina iznenadila Butlere. Sjetivši se kako su Butleri iskazali želju da budu udomitelji, sjetila se malenog dječaka Braxa s 5. kata bolnice kojemu je bila potrebna ljubav.

Brax je tada imao 11 mjeseci i od rođenja je bio u bolnici. Njegovi su ga biološki roditelji napustili jer se nisu mogli brinuti za njega. Dječak je bolovao od kroničnog respiratornog zastoja i traheomalacije. Liječnici su vjerovali kako će se s vremenom zdravstveno stanje dječaka poboljšati.

Čim je obitelj Butler dovela Braxa kući, njegovo se zdravstveno stanje poboljšalo. Josh i Katie zavoljeli su dječaka, a u rujnu 2017. službeno su ga posvojili.

Zauvijek će im nedostajati njihov sin Dewey, no tješi ih činjenica kako njihov dječak više ne osjeća bol. Svjesni su kako zbog njegove smrti u svojim srcima imaju mjesta za još jednog dječaka potrebnog njihove ljubavi.

Ključne riječi:
gubitak sina posvojenje

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja