Budi dio naše mreže

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu I čuvajte ih kao oči u glavi. Savjete i mudrost o tome kako i na koji način tražite od našeg Oca na nebesima.

/ lm

Na svom Facebook profilu pjevač duhovne glazbe Alan Hržica s pratiteljima je podijelio svoje promišljanje o očinstvu.

Njegovu objavu donosimo u cijelosti.

Ovih dana puno razmišljam o očinstvu. Dva nedavna slučaja su me baš zamislila- sinovi poznatih zvijezda umrli su od ovisnosti u relativno mladoj dobi. Analizirajući njihove živote, primijetio sam da su ih se njihovi očevi ODREKLI.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu I čuvajte ih kao oči u glavi.

Bili su odgojeni od strane baka i djedova, ali su bili uskraćeni za očinsku ljubav. Njihovi životi su završili u tami, tražeći ljubav na pogrešan način kroz droge, promiskuitet i povezanost s kriminalom.

U toj priči, obje strane su izgubile, ali nažalost, toga očevi nisu bili svjesni do kraja života te djece. Ono što su ta djeca mogla pružiti nesebičnim zagrljajima i srcima punih ljubavi ne može zamijeniti ni posao, novac, moć ni bilo koja vrsta užitka. S druge strane, ono što očinska ljubav može učiniti – zaštita, zagrljaji, odgoj, čvrstoća, i tatina nježnost – ni jedna droga, porok ili bilo što drugo ne može nadomjestiti.

Samo Bog u svojoj očinskoj ulozi može ispuniti tu prazninu, zacijeliti i nadoknaditi sve izgubljeno.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu i čuvajte ih kao oči u glavi. Savjete i mudrost o tome kako i na koji način tražite od našeg Oca na nebesima.

http://

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja