Budi dio naše mreže

Emisija Argumenti ulazi u svoju četvrtu sezonu emitiranja. Uredničkom timu u katoličkoj javnosti prepoznatih i cijenjenih novinara i urednika Tanji Maleš, Diani Tikvić i Branimiru Gubiću pridružila se Daniela Dujmović Ojvan, dugogodišnja novinarka koja je radila u nizu medija, a odnedavno je dio HKR-ove ekipe, te gost urednik Davor Dijanović, novinar i publicist s više od deset godina iskustva u online i tiskanom novinarstvu te digitalnim platformama. S kompetentnim gostima afirmiraju teme od važnosti za život Crkve i vjernika, društvo, kulturu, obitelj i domovinu.

/ HKM

Argumenti HKR-a mogu se slušati svaki dan ujutro od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 sati. Osim što slušatelji gostima mogu slati pitanja i komentare putem SMS-a, emisija se putem videostreama uživo emitira na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija koja ima više od 71 tisuću pratitelja.

Argumenti HKR-a / Četvrta sezona / Foto: Josip Ninković

“Pridružila sam se ekipi urednika i voditelja emisije Argumenti na Hrvatskom katoličkom radiju jer sam prepoznala medij u kojem mogu kvalitetno i profesionalno sukladno svom etičkim i vrijednosnim kriterijima raditi posao koji volim i kojim želim pridonijeti boljitku svih nas”, istaknula je nova urednica Argumenata Dujmović Ojvan. U svojoj dugogodišnjoj novinarskoj praksi bavila se, osim unutarnjom i vanjskom politikom, i zdravstvenom i  socijalnom problematikom. U fokusu interesa su joj sve teme i prepreke koje građanima priječe da imaju državu i društvo kakvo žele i zaslužuju.

Daniela Dujmović Ojvan / Foto: Josip Ninković

Davor Dijanović uz unutarnju politiku i društvena pitanja aktivno prati zbivanja iz područja geopolitike i međunarodnih odnosa, a napisao je i veći broj povijesno-publicističkih priloga. “Emisiju Argumenti pratio sam proteklih godina i prepoznao ju kao mjesto zanimljivih, ozbiljnih i kompetentnih rasprava o duhovnim, društvenim, kulturnim i političkim zbivanjima i fenomenima. Drago mi je što sam i sam postao dio uredničko-voditeljskog tima te emisije Hrvatskoga katoličkog radija. Odabirom relevantnih tema i sugovornika želja mi je doprinijeti kvaliteti i daljnjoj afirmaciji Argumenata u novoj programskoj sezoni”, istaknuo je gost urednik Argumenata.

Davor Dijanović / Foto: Josip Ninković

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva Sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverno-zapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, a od ove jeseni i dvije nove televizije: TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8 , a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije.

Argumenti – od ponedjeljka 20. rujna uživo u programu HKR-a!

https://www.youtube.com/watch?v=dAoWgx9hJAg

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja