Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

ARGUMENTI Što Duh Sveti čini u nama i u Crkvi?

Kako upoznati Duha Svetoga i kako ga pustiti u svoje srce i život? Kako koristiti darove koje daje i koji su plodovi njegova djelovanja? Kako razlučiti duhove? To su neka od pitanja emisije Argumenti HKR-a 31. svibnja, na koja su odgovore tražili gosti p. Sebastian Šujević, jedan od duhovnika Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, Matija Ricov, nacionalni koordinator za mlade Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom i Maroje Burum, voditelj molitvene zajednice Božja pobjeda.

Argumenti HKR-a o odrastanju pod pritiscima

Koja je uloga roditelja, sustava, društva i Crkve? Zašto je važno razgovarati o problemima? Kome se i gdje obratiti za pomoć? To su neka od pitanja na koja su odgovore davali gosti emisije Petra Gabriša, magistra pedagogije i specijalizantica psihoterapije, salezijanac don Mihovil Kurkut, član družbe koja se bavi odgojem mladih i Danijel Janečić, glavni trener Hrvačkog kluba Sesvete. Emisiju je uredila Dalija Mock.

Argumenti HKR-a o ulozi djedova i baka u odgoju djece

Što bake i djedovi dobivaju od unuka, a što unuci od njih? Trebaju li djedovi i bake unucima “sve dopuštati” i “razmaziti” ih, trebaju li ih odgajati ili samo u njima uživati i imaju li pravo bake i djedovi reći da su se zasitili odgoja i male djece i odbiti čuvati unučad? To su samo neka od pitanja na koje su odgovore u Argumentima ponudili: dr. sc. Marija Crnković, klinički psiholog, voditeljica Odjela za dijagnostiku i tretman Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, Ivanka Samardžić, majka četvero djece, baka devetero unučadi i Stjepan Lice, otac troje djece, djed sedmero unučadi. Emisiju je uredila Diana Tikvić.

ARGUMENTI HKR-a o lažnim vijestima i informacijskom ratu između Ukrajine i Rusije

"Lažne vijesti i informacijski rat" bila je tema HKR-ovih Argumenata u srijedu, 6. travnja u kojima su gostovali Marja Čolak, glavna urednica portala Zagreb.info, dr. sc. Nikola Brzica, bivši pomoćnik ministra obrane i dr. sc. Kristijan Sedak, komunikacijski stručnjak s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Govorničke akademije Demosten. Urednik i voditelj emisije je Davor Dijanović.

ARGUMENTI Poremećaj hranjenja

Kako dijagnosticirati poremećaj hranjenja? Kada i kako djelovati? Zašto ista prehrana ne djeluje na sve jednako? Važnost tjelesne aktivnosti? Trebaju li djeca sportaši imati različitu prehranu od ostale djece? Na ova i druga pitanja odgovore su davali Jelena Balabanić Mavrović, terapeut i izvršna direktorica Centra za poremećaj hranjenja BEA, Maja Žanko, magistra nutricionizma i Saša Kanazir, nogometni trener.

ARGUMENTI Državna matura – što očekivati i kako se pripremiti?

Što je državna matura? Koji su najveći strahovi učenika nelagodu prije ispita? Kako pristupiti i organizirati učenje? Jesu li potrebne posebne pripreme za maturu? Na ova i druga pitanja odgovor su davali: Ljuba Duvnjak, ravnateljica Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu, Ivana Jurić, psiholog i psihoterapeut, te Marko Nožica, direktor i suvlasnik portala gradivo.hr.

1 2 3 17
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja