Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

Kako uz prepun blagdanski stol proći bez viška kilograma?

Puni stolovi i puni želuci, a potom osjećaj težine, kajanja zbog pretjerivanja u piću i jelu i traženja načina kako detoksicirati organizam i skinuti dobivene kilograme – stvarnost je koja se ponavlja početkom svake nove godine. Tim povodom emisija Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija, emitirana 17. prosinca, imala je za temu pretjerivanje u jelu i piću te novogodišnje odluke o promjeni života. Gostovali su trener juniorske hrvačke reprezentacije Hrvatske Anton Đok, trener Ivan Miličević i nutricionist Luka Marasović. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

VIDEO Argumenti o napastima u došašću – kako se zaštiti na vrijeme?

O napastima koje nas okružuju za vrijeme došašća i kako se od njih zaštititi u Argumentima HKR-a 2. prosinca govorili su duhovna asistentica u Obiteljskom savjetovalištu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Anita Dučkić Sertić, karmelićanin i profesor duhovnosti na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu o. Franjo Podgorelec i predsjednik Psihološkog centra TESA Petar Kraljević.

Otvaranje novim medijskim platformama prilika za evangelizaciju

Medijska konvergencija u kontekstu korištenja svih medija do njihovog potpunog potencijala – bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija održane 26. studenog. O njezinoj prednosti, izazovima, opasnostima, fragmentaciji publike medija govorili su direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i član uredništva mrežne stranice Bitno.net Ivo Džeba. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

ARGUMENTI o sigurnosnoj situaciji i ugrozama Republike Hrvatske

O sigurnosti na granicama Hrvatske te o migrantima, ulasku RH u tzv. Schengen i povratku džihadista u BiH u Argumentima HKR-a 19. studenoga govorili su zamjenica glavnog urednika portala Euractiv Tea Trubić Macan, stručnjak za međunarodnu sigurnost prof. dr. Vlatko Cvrtila i zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler.

Kozina u Argumentima: Nakladnici na Interliberu ostvaruju brojke koje im daju snagu da prežive ostatak godine

U emisiji 'Argumenti' urednice Katarine Varenice ususret Interliberu, govorilo se o nakladništvu u Hrvatskoj. Što nakladnicima znači Interliber, koji su najveći problemi s kojima se nakladnici danas susreću, je li se knjižni sektor oporavio od krize, postoje li u Hrvatskoj uspješni nakladnici te koliko su katolički nakladnici konkurentni na tržištu samo su neke od tema.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja