Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

Život Crkve u doba koronavirusa

Primjeren odgovor Crkve na pandemiju koronavirusa bilo je pitanje na koje su u Argumentima HKR-a u četvrtak odgovarali rektor Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić, liturgičar s KBF-a u Zagrebu mr. Milan Dančuo i glavni urednik Hrvatske katoličke mreže dr. sc. Siniša Kovačić.

Ako Vlada uspješno riješi situaciju s epidemijom koronavirusa, izgledi HDZ-a za pobjedu na parlamentarnim izborima su veliki

Stanje na hrvatskoj političkoj sceni, nakon izbora u HDZ-u, te parlamentarni izbori najesen, bile su teme HKR-ovih "Argumenata" u srijedu 18. ožujka. O tome su u našem studiju govorili novinarka i kolumnistica Večernjeg lista Iva Boban Valečić, te profesor sa Fakulteta političkih znanosti Berto Šalaj. Urednik i voditelj emisije Vlatko Ojvan.

KORONAVIRUS Simptomi i razlozi samoizolacije

Voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, specijalist epidemiologije dr. sc. Bernard Kaić u Argumentima HKR-a u utorak je podsjetio na simptome koronavirusa i razloge samoizolacije.

Zašto je masonerija nespojiva s Katoličkom Crkvom?

Tko su masoni, zašto je masonerija nespojiva s Katoličkom Crkvom i koji je krajnji cilj masona, bila su neka od pitanja u Argumentima HKR-a u ponedjeljak. Gosti urednice Tanje Maleš bili su urednik knjige "Vojska Bezgrešne i masonerija" dr. fra Josip Blažević te sociolog, sveučilišni profesor i kolumnist Slaven Letica. U emisiju su bili pozvani predstavnici čak triju masonskih loža u Hrvatskoj, ali svi su se ispričali nemogućnošću dolaska.

Što znamo o koronavirusu i koliko je opasan?

Širenje koronavirusa, odgovori na pitanja ima li razloga za zabrinutost i strah, jesu li hrvatske zdravstvene službe spremne te može li se i kada naći lijek za koronavirus bile su teme Argumenata HKR-a u četvrtak. O tome su govorili ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo doc. dr. Krunoslav Capak, infektolog iz Klinike "Dr. Fran Mihaljević" doc. dr. Rok Čivljak te telefonom studentica koja se nedavno vratila iz Wuhana Anamarija Matušek.

1 2 3 10
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja