Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

U ratu poginula djeca su mali sveci ovoga naroda!

Kakav status imaju i što traže roditelji stradale djece u Domovinskom ratu bila je tema Argumenata HKR-a 4. lipnja. Gosti urednika Ivana Taševa bili su redateljica filma "Otkrhnuti" Slavica Šnur, hrvatski branitelj Vlado Čutura, gvardijan i policijski kapelan fra Ivan Kramar i, telefonom, Ljubica Krcić iz Udruge hrvatskih civilnih stradalnika Zadar.

Hrvatsko zdravstvo nakon Covida-19

Hoće li hrvatski zdravstveni sustav izdržati opterećenja nakon borbe protiv Covida-19 bila je tema Argumenata HKR-a 28. svibnja. Gosti urednika Ivana Taševa bili su ravnatelj KBC-a Zagreb prof. dr. Ante Ćorušić, predsjednik Koalicije udruga u zdravstvu Ivica Belina i, telefonom, onkolog u KB Dubrava prof. dr. Ivica Lukšić.

Život Crkve u doba koronavirusa

Primjeren odgovor Crkve na pandemiju koronavirusa bilo je pitanje na koje su u Argumentima HKR-a u četvrtak odgovarali rektor Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić, liturgičar s KBF-a u Zagrebu mr. Milan Dančuo i glavni urednik Hrvatske katoličke mreže dr. sc. Siniša Kovačić.

Ako Vlada uspješno riješi situaciju s epidemijom koronavirusa, izgledi HDZ-a za pobjedu na parlamentarnim izborima su veliki

Stanje na hrvatskoj političkoj sceni, nakon izbora u HDZ-u, te parlamentarni izbori najesen, bile su teme HKR-ovih "Argumenata" u srijedu 18. ožujka. O tome su u našem studiju govorili novinarka i kolumnistica Večernjeg lista Iva Boban Valečić, te profesor sa Fakulteta političkih znanosti Berto Šalaj. Urednik i voditelj emisije Vlatko Ojvan.

KORONAVIRUS Simptomi i razlozi samoizolacije

Voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, specijalist epidemiologije dr. sc. Bernard Kaić u Argumentima HKR-a u utorak je podsjetio na simptome koronavirusa i razloge samoizolacije.

Zašto je masonerija nespojiva s Katoličkom Crkvom?

Tko su masoni, zašto je masonerija nespojiva s Katoličkom Crkvom i koji je krajnji cilj masona, bila su neka od pitanja u Argumentima HKR-a u ponedjeljak. Gosti urednice Tanje Maleš bili su urednik knjige "Vojska Bezgrešne i masonerija" dr. fra Josip Blažević te sociolog, sveučilišni profesor i kolumnist Slaven Letica. U emisiju su bili pozvani predstavnici čak triju masonskih loža u Hrvatskoj, ali svi su se ispričali nemogućnošću dolaska.

1 2 3 10
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja