Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

"Vjerski turizam je neiskorištena prilika!"

O izazovima i mogućnostima vjerskog turizma danas su u Argumentima HKR-a govorili član Odbora HBK za pastoral turista vlč. Tomislav Korov i načelnik općine Marija Bistrica Josip Milički. Iz Ministarstva turizma su dogovoreni dolazak svoga predstavnika otkazali neposredno uoči emisije.

Zašto se oko kurikularne reforme još uvijek lome koplja?

Jesu li učitelji zadovoljni provođenjem eksperimentalnog programa? Što psiholozi govore o novim standardima koji se primjenjuju u provedbi reforme? - odgovori na ova pitanja traženi su u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 6. lipnja sudjelovali dr. Jelena Pavičić Vukičević, potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti, Ana Tuškan, glavna tajnica Sindikata učitelja Hrvatske i dr. Josip Burušić, voditelj Centra za istraživanje znanja i obrazovanja Instituta društvenih znanosti "Ivo Pilar". Emisiju je uredio i vodio Ivan Tašev.

Vladajućima kao da je cilj ubiti referendum, a ne razvijati referendumsku kulturu

O sadašnjem trenutku aktualnih referendumskih inicijativa, najnovije sindikalne "67 je previše", nedavnih "Istina o Istanbulskoj" i "Narod odlučuje" te najavi novoga Zakona o referendumu u Argumentima HKR-a govorili su čelnica inicijative "Istina o Istanbulskoj" Kristina Pavlović, jedan od čelnika sindikalne referendumske inicijative Vilim Ribić i komentator N1 televizije Ivan Hrstić.

U kampanji za EURO izbore u Hrvatskoj izostale europske teme

Veća izlaznost birača, posebice mladih, bila bi najveći uspjeh nadolazećih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj – istaknuto je u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 23. svibnja sudjelovali novinarka i kolumnistica Večernjeg lista Iva Boban Valečić, profesor na Fakultetu političkih znanosti Berto Šalaj i politički analitičar Ivica Relković. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Treba izaći na izbore, preuzeti odgovornost i boriti se za sebe i svoju domovinu!

Čuju li političari poruke koje im upućuje narod? Nagrađuju li ili kažnjavaju birači vjerodostojnost odnosno nevjerodostojnost političara na izborima? Po kojim bi kriterijima vjernik trebao glasati na predstojećim izborima za Europski parlament? - odgovori na ova pitanja traženi su u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija, u kojoj su 21. svibnja sudjelovali Željka Markić, predsjednica udruge "U ime obitelji", Kristijan Sedak, komunikolog asistent na Hrvatskome katoličkom sveučilištu i Tino Krvavica, novinar portala Bitno.net. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja