Budi dio naše mreže

VIDEO Sažetak koncerta kojim su tisuće mladih posvetili prijestolnicu kulture

"Slava Isusu po Mariji za jučerašnji koncert", riječi su kojima je pratitelje na svome Facebook profilu pozdravio fr. Ivan Dominik Iličić, pritom ih potaknuvši da budu u potpunosti Marijini, odnosno potpuno Isusovi po Mariji, služeći se primjerom života sv. Monforta i svetog pape Ivana Pavla II. Nastavno na te riječi, fr. Ivan objavio je video sažetak slavljeničkog koncerta "Rijeka milosti 2" kako bi svima približio događaj koji je obilježio početak godine za mlade u i izvan Rijeke.

/ fe

Slavljenički koncert “Rijeka milosti 2” u Rijeci je u petak okupio više tisuća mladih ljudi koji su pjesmom slavili Boga. U dvorani Centra Zamet gostovali su glazbenici s domaće duhovne scene: Alan Hržica, Amorose, Ivan Seletković, Petar Buljan iz Božje pobjede, sestre Palić, Vanessa Mioč i Zbor mladih Riječke nadbiskupije. Koncert humanitarnog karaktera podržao je i riječki nadbiskup mons. Ivan Devčić. Sav prihod koncerta namijenjen je Domu za osobe s demencijom koji je početkom prosinca prošle godine primio prvih pet korisnika.

U nastavku pogledajte video sažetak koncerta u pripremi fr. Ivana Dominika Iličića.

U petak je u Centru Zamet održan veliki slavljenički koncert humanitarnog karaktera "Rijeka milosti 2". Rijeka milosti razlika se 'gradom koji teče', a kako je bilo, pogledajte u video sažetku koncerta kojega je pripremio pater Ivan Dominik Iličić.

Geplaatst door Riječka nadbiskupija op Zondag 9 februari 2020

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja