Budi dio naše mreže

#ZornicaChallenge - Izazov prihvaćen, mladi diljem Hrvatske odlaze na zornicu

Ovim izazovom želi se povezati i potaknuti vjernike da svakodnevno odlaze na mise zornice te svjedočiti o radosti Kristova rođenja, a mladi su pozitivno i u velikom broju reagirali. Vjernici diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine odlaze na zornice i objavljuju na društvenim mrežama slike sa svojom zajednicom.

/ at

S ciljem da se mladi probude i da vježbaju ustrajnost i požrtvovnost tako da svaki svoj dan započnu s Gospodinom, pokrenut je izazov Zornica Challenge. Inicijativu je prije tri godine započeo Oliver Padović kada je sa svojim prijateljima odlučio izazvati članove Franjevačke mladeži u Bjelovaru za vrijeme Došašća. Izazvao ih je na izazov zornice te su morali skupiti sve mise zornice.

Padović je ove godine u svrhu izazova odlaska na zornice pokrenuo i mrežne stranice. Pod geslom “Stoga budni budite i u svako doba molite da uzmognete umaći svemu tomu što se ima zbiti i stati pred Sina Čovječjega” (Lk 21, 36), pokrenuta je Facebook i Instagram stranica “Zornica Challenge“. Inicijativom se želi povezati i potaknuti vjernike da svakodnevno odlaze na mise zornice te svjedočiti o radosti Kristova rođenja, a mladi su pozitivno i u velikom broju reagirali.

Vjernici diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine odlaze na zornice i objavljuju na društvenim mrežama slike sa svojom zajednicom te ih označuju oznakama #zornicachallenge #morašskupitsve #slavaIsusu.

Mladi zajednice DUGA (Dioništvo U Grupnom Apostolatu) budno prate izazov i svaki dan objavljuju slike sa zornica u župi Sv. Ivana apostola i evanđelista u Mostaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#zornicachallenge #daytwo @zornicachallenge

Objavu dijeli DUGA (@duga.svivan)

Iz Frame Kloštar Ivanić mladi su također objavili i označili fotografiju na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#1.danzornica #zornicachallenge #obiljeBožjegblagoslova #frama #kavačaj 😇🥰💒

Objavu dijeli Frama Kloštar Ivanić (@fraklostar.iv)

I križevačke animatore u zoru zornica budi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Još jedan dan! 💙😇 . . . +Josip Baturina i Benjamin Balen @zornicachallenge #zornicachallange #ZornicachallengeBjKz #zornicaizazov

Objavu dijeli Animator (@krizevackianimatori)

Iz Frame Lišane sv. Mihovil također budno prate izazov.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#zornicachallenge #123456 Pođi i ti na zornicu.😀🤗🥰

Objavu dijeli framalisane (@framalisane)

VIS “Gloria” poziva sve da iskuse radost prisustvovanju zornice u župi Pomoćnice kršćana u Kmanu te poručuju da nakon mise u Ortatoriju Don Bosco – Kman sve čeka čaj i doručak, ali i travnata podloga za pospanije.

Mladi zajednice Vitius iz župe Sv. Vida u Vrbovcu sve su ustrajniji i hrabriji u izazovu.

U župi Sv. Spasa u Splitu na Mejašima također je prihvaćen izazov.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

ZORNICA CHALLENGE🤗: Tagirajte osobe koje želite pozvati da nam se uz Vas pridruže na zornicama! Hajde da vidimo tko će postati ranoranilac… Bilo bi lijepo kad bi tagirane osobe odvojile barem jedno jutro za zornicu, sve Vas pozivamo. 🙏🏻 Inače, ovo je par slika sa jutrošnje zornice, crkva je bila i punija što se na slikama vidi, a svaku zornicu postoji i prilika za sakrament Svete Ispovijedi! Mi ćemo započeti: @don.mrvica i @hrvojedragun, molimo vas da nam se i dalje svako jutro pridružite!🤭 Blagoslovljenu večer Vam želimo. 😇 Podrži nas na Instagramu: @svspasmejasi #krist #krscanstvo #crkva #vjera #zornica #zornice #ispovijed #zornicachallenge

Objavu dijeli Župa sv. Spasa – Split-Mejaši (@svspasmejasi)

Izazov prate i u župi Solinskih mučenika.

A u župama Hreljin i Zlobin svaki lijepi dan počinje zornicom.

Ključne riječi:
mise zornice mladi zornicachallenge

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja