Budi dio naše mreže

Na kraju, sada već poznatog i svake godine redovitog, ciklusa predavanja o ljubavi i zaljubljenosti na zagrebačkom Svetom Duhu kao kruna su došle i zaruke dvoje mladih.

/ dt/Kristina Jozić

Duhovno duhovite večeri koje u župi sv. Antuna organizira franjevac konventualac, fra Stjepan Brčina, zajedno s timom Evangelizacijske zajednice, privele su kraju još jedan niz predavanja pred dan zaljubljenih, Valentinovo, koje govore upravo o toj tematici koja uvijek privuče pažnju i okupi mnoštvo mladih.

S posljednjeg od ovogodišnjih predavanja, dvoje mladih, Manuela i Robert, izašli su kao zaručnici. Pozvani da sudjeluju u katehezi, pokušali su dočarati svim prisutnima kako je ljubav slijepa, a Manuelu je nakon skidanja poveza s očiju, njezin odabranik iznenadio s prstenom i na koljenima dok su slavljenički tim Amorose pjevale poznati „Hvalospjev ljubavi“.

Dvoje mladih upoznao je upravo fra Stjepan, a sada je bio i posrednik kada su se nakon pet mjeseci veze odlučili obećati jedno drugome

Inače, ovo dvoje mladih upoznao je upravo fra Stjepan, a sada je bio i posrednik kada su se nakon pet mjeseci veze odlučili obećati jedno drugome. Nitko od prisutnih nije krio oduševljenje, a nakon Manuelinog „Da“ pale su i mnoge suze.

Ovaj blagoslov svima je pokazao da ljubav ne ostaje na riječima, nego da je zapravo jedna neizmjerna sreća koja dolazi i kroz emocije, ali i bezuvjetnu žrtvu, hrabrost i spremnost na sve zbog osobe koju voliš.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja