Budi dio naše mreže

RADIO ORATORIJ KMAN - radio za evangelizaciju mladih

Na službenom internetskom radiju Oratorijanskog centra don Bosco na Kmanu u Splitu, mladi urednici i voditelji će od ponedjeljka, 18. studenog svakodnevno samostalno voditi jednu ili više emisija. Teme kojima se bave nisu samo crkvene i duhovne, već i svjetske i aktualne, poput glazbe, jezika, opće kulture, problematike mladih i sl.

/ bg

Splitski salezijanci iz župe Marije Pomoćnice Kršćana na Kmanu u svojoj djelatnosti naglasak stavljaju na mlade koji su temelj za budućnost. Salezijanska duhovnost ne poznaje granice. Nakon različitih oratorija, fešta za mlade, turnira, vjeronauka i sličnog, stigla je i još jedna inačica – radio.

Foto: Facebook (Župa Pomoćnice kršćana-Kman)

Na inicijativu župnika don Ivana Alojzija Terze te uz pomoć bogoslova Josipa Solde, skupina od desetak mladih animatora i volontera započela je s emitiranjem, uređivanjem i održavanjem projekta “Radio Oratorij Kman”. U ponedjeljak, 11.studenog, održana je prva radijska emisija.

“Radio Oratorij Kman” za cilj ima evangelizaciju mladih kojima se želi približiti putem zabavnog, edukativnog i informativnog sadržaja.

Od ponedjeljka, 18. studenog svakodnevno će jednu ili više emisija samostalno voditi mladi srednjoškolci i studenti. Teme kojima se bave nisu samo crkvene i duhovne, već i svjetske i aktualne, poput glazbe, jezika, opće kulture, problematike mladih i sl., ali ne manjka ni zabavnog dijela – nagradnih kvizova, komedije te gostiju.

Osim vlastitih emisija, u program ulazi i prijenos vjeronauka za mlade koji se održava svaki četvrtak u 20:30 u župi Marije Pomoćnice Kršćana, molitva Anđeo Gospodnji i jutarnji program za djecu.

Službeni internetski radio Oratorijanskog centra don Bosco na Kmanu u Splitu možete slušati ovdje.

 

Ključne riječi:
radio oratorij kman salezijanci

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja