Budi dio naše mreže

Vlč. Ivan Valentić predao je službu povjerenika za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Kristijanu Tušeku nakon pet godina službe.

/ ps

Nakon pet godina, vlč. Ivan Valentić službeno je predao službu povjerenika za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Kristijanu Tušeku, javlja Ured za pastoral mladih na svojoj Facebook stranici.

“Zahvaljujemo vlč. Valentiću na pet godina predanog rada i želimo mu obilje Božjeg blagoslova u župničkoj službi u Dugom Selu. Vlč. Tušeku želimo dobrodošlicu i obilje Božjeg blagoslova u radu s mladima!”, poručili su.

Mislim da na tragu svega dobroga što je učinjeno, dobro možemo i nastaviti učiniti

Vlč. Tušek je donedavno bio na službi župnog vikara u župi sv. Anastazije u Samoboru, te je za Hrvatsku katoličku mrežu poručio: “Mislim da na tragu svega dobroga što je učinjeno, dobro možemo i nastaviti učiniti”, nadodavši i kako će mu trebati vremena da se “uhoda” u život Ureda za pastoral mladih.

“Ivan me uputio i u neke projekte i stvari koje su pred nama, polako ću i s vremenom sam vidjeti što je to što Ured sa sobom sve donosi”, rekao je novi povjerenik za pastoral mladih.

Više o iskustvima oba povjerenika – bivšeg i sadašnjeg – kao i planovi za buduća događanja u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije moći ćete saznati u ponedjeljak, 31. kolovoza u emisiji HKR-a “Budimo mladi”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja