Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-kristijan-tusek

VEČER SLAVLJENJA Nagovori vlč. Hrvoja Zovka i vlč. Kristijana Tušeka ususret programu uživo na HKR-u

Molitvena zajednica mladih ”Božja pobjeda” imat će u četvrtak navečer izravno u programu Hrvatskog katoličkog radija 'Večer slavljenja' - sat i pol vremena radijskog molitveno-glazbenog programa. Početak je u 20 sati. Izravan prijenos 'Večeri slavljenja' za naše slušatelje i gledatelje osigurali smo na valovima HKR-a i na dvije Facebook stranice 'Božje pobjede' i Hrvatskog katoličkog radija. U pretprogramu svoja su promišljanja izrekli i vlč. Hrvoje Zovko, te vlč. Kristijan Tušek.

Proslavljen Svjetski dan mladih u Zagrebačkoj nadbiskupiji

Svjetski dan mladih u Zagrebačkoj nadbiskupiji svečano je proslavljen na svetkovinu Krista Kralja, u nedjelju 21. studenog sa središnjim svečanim slavljem u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu na kojem su sudjelovali dekanatski predstavnici mladih te mladi Karlovačkog i Dugoreško-mrežničkog dekanata.

HOLYWIN "Želja za svetošću recept je za biti svet"

U HKR-ovoj emisiji "Aktualno", u petak 29. listopada urednice i voditeljice Diane Tikvić gostovao je povjerenik za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, vlč. Kristijan Tušek. Tema emisije je poziv na svetost i molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje' uoči svetkovine Svih svetih i Dušnog dana.

VIDEO Čovjek snova, a ne sanjar

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom Patris corde, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal video-kateheza o sv. Josipu. Kateheze od 10-ak minuta predvode svećenici Zagrebačke nadbiskupije. U trećoj video-katehezi vlč. Kristijan Tušek govori o snovima sv. Josipa i predstavlja ga kao čovjeka snova, ali ne sanjara.

Karikaturist Felix u HKR-ovim Argumentima: Karikaturom do istine na duhovit način

Kako humorom pobijediti strah, tjeskobu i depresiju? Je li teško biti humorističan? Ima li humor granica? Što je s kršćanima koji ne znaju biti radosni? Na ova i druga pitanja odgovarali su gosti Argumenata HKR-a: karikaturist Glasa Koncila i Večernjeg lista Srećko Puntarić Felix, vjeroučitelj u zagrebačkoj Gimnaziji Tituša Brezovačkog Nikola Kuzmičić i povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Kristijan Tušek.

"Gdje su oni koji su nas napadali na društvenim mrežama da smo im uzeli Isusa? Gdje su sad na misama?"

Jesmo li se kao Crkva snašli i uspješno nosili s izazovima putem interneta, društvenih mreža i tako održavali virtualno zajedništvo u vrijeme Covida-19, jesu li bitniji pastoralni projekti ili osobno svjedočanstvo vjere – na ova i mnoga druga pitanja u HKR-ovim "Argumentima" govorili su povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Kristijan Tušek, voditelj evangelizacijske zajednice "Sveti Maksimilijan Kolbe" na zagrebačkom Svetom Duhu fra Stjepan Brčina te studentski kapelan u Rijeci fr. Ivan Dominik Iličić.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja