Budi dio naše mreže

Petar Buljan iz molitvene zajednice "Božja pobjeda" predstavio je novu mrežnu stranicu zajednice te novi album "U Tvom domu" u HKR-ovoj emisiji "Aktualno" u utorak, 22. rujna.

/ mp

“U vremenu korona krize odlučili smo da budemo prisutni i na internetu s vlastitom mrežnom stranicom. Na toj su stranici radili informatičari i dizajneri. Na njoj se mogu naći sve osnovne informacije o zajednici, o pjesmama i našim kampanjama, molitvenim susretima, klanjanjima i projektima.

Budući da nas mnogi pitaju tko smo i kako djelujemo odlučili smo sve to postaviti na jedno mjesto. Na mrežnoj stranici postavljeni su članci i pjesme o našoj zajednici. To smo napravili kako ne bi gubili vrijeme na objašnjavaju tko smo i što smo. Riječ je o informativnoj stranici o tome tko smo i što radimo. Društvene mreže Facebook i Instagram postoje kako bi objavljivali kratke vijesti o zajednici. To je novo lice Božje pobjede na internetu”, istaknuo je Buljan.

Mrežnu stranicu Božje pobjede posjetite OVDJE.

Naš sugovornik je najavio kako s 8. listopada kreću novi otvoreni molitveni susreti.

“Sa župnikom zagrebačke župe Duha Svetoga i duhovnikom molitvene zajednice Božje pobjede don Damirom Stojićem dogovorili smo da će se molitveni susret održati u crkvi Duha Svetoga. Imamo na umu i druge opcije, ako će te crkva biti premala. Pratit ćemo sve što kaže Zagrebačka nadbiskupija i župa što se tiče epidemioloških mjera.”

Petar Buljan predstavio je i novi album “U Tvom domu” koji sadrži 13 izabranih pjesama.

“U album su stavljene sve pjesme do kojih je publika htjela doći jer su dosadašnje naklade bile rasprodane. Publika sada ima priliku slušati najbolje pjesme od Božje pobjede. Prevladavaju autorske pjesme, ali ima i popularnih prepjeva.

Slušajući album čujemo kako se produkcija promijenila. Mi sad znamo koliko smo bili zeleni te s ovim albumom možemo zaključiti jedno poglavlje našeg stvaranja. Nadam se da će se slušateljima svidjeti naš izbor pjesama”, poručio je Buljan iz Božje pobjede.

Album “U Tvom domu”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja