Budi dio naše mreže

"Bog te čeka na Modravama, stoga ne čekaj ti, budi najbrži prst i prijavi se odmah!", poručili su iz SKAC-a pozvavši na sudjelovanje u novom eksperimentu pod nazivom "Više u stvorenome". Cilj eksperimenta je pronaći Boga u svakodnevnom životu i ljudima koje pritom susrećemo kroz konkretne aktivnosti.

/ md

Studentski katolički akademski centar Palma organizirao je novi eksperiment koji će se održati u subotu, 23. listopada na Modravama, izvijestio je portal skac.hr.

Sudionici eksperimenta pozvani su kroz zajedničku molitvu i rad nalaziti Boga u svom radu u stvarima koje čine dio naše svakodnevnice. “Bog te čeka na Modravama, stoga ne čekaj, budi najbrži prst i prijavi se odmah!”, poručuju iz SKAC-a.

Eksperimenti su važan dio ignacijanskog odgoja, a njihov je cilj pronaći Boga u svakodnevnom životu i osobama koje susrećemo kroz konkretne aktivnosti. Katkad ćemo Boga pronaći i na mjestima, gdje ga nismo očekivali susresti. Tipični ignacijanski eksperimenti su duhovne vježbe, hodočašća, rad s marginaliziranim skupinama (bolesnici, beskućnici, izbjeglice), ekološke akcije i akcije s područja kulture (predstave).

Temelje se na timskom radu, stvaraju zajedništvo i smještaju mlade u nesvakidašnje situacije koje doprinose njihovom razvoju, snalaženju i rastu cijele osobe.

Sve informacije o spomenutom eksperimentu poput vremenu polaska, dolaska i troškovima eksperimenta dostupne su na prijavnici.

SKAC mladima omogućuje cjelovitu formaciju kako bi mogli adekvatno odgovoriti na životne izazove i tako doprinijeti izgradnji hrvatskoga društva. Zahvaljujući patru Luki Rađi i ljudima koji su prepoznali njegovu viziju, SKAC je osnovan kao centar koji mladima omogućuje cjelovitu formaciju.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja