Budi dio naše mreže

'Hrvatsko nadzemlje' zbog objave na društvenim mrežama ekskomunicirano?

Hrvatsko nadzemlje, projekt Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest, na duhovit je način, kako to i inače čine, objavilo poziv za nove članove odnosno "vojnike Kristove vojske".

/ dt

Objavu Hrvatskog nadzemlja donosimo u cijelosti.

OČITOVANJE HRVATSKOG NADZEMLJA POVODOM CURENJA GOLIŠAVIH FOTOGRAFIJA NEKIH NAŠIH ČLANOVA OVOG LJETA

U redu dragi čitaoče, sad kad imamo tvoju pažnju bonton ti nalaže da ne odustaneš od promatranja ovog teksta. Potrudili smo se. A don Mišo nas je zbog ovog pokušaja ionako upravo ekskomunicirao.

Glavni redak ovog pokušaja teksta jest da si upravo TI osoba koju tražimo. Da, dobro si pročitao. I da, to znači da nažalost opet tražimo nove članove. Došlo je ono vrijeme u godini kad Nadzemlje pojačava Kristovu vojsku. 

E sad, tražimo osobe s minimalno talenta u glumi, sposobnost sporog skupljanja stolica nakon susreta, nekreativnost u sastavljanju skečeva i što lošije baze. Ako je Darko postao voditelj Nadzemlja s potonjim kvalitetama – zašto misliš da ti nisi dostojan? 

Nadalje, tražimo grafičkog antidizajnera ultradosadnih objava na fejsu, instagramu, i jubitou. Tražimo što više hostesa koje nimalo suptilno guraju ljude, gaze torbe i glume da nose pitanja iza pozornice. Šusta nam je zapovjedio da tehnička sekcija traži jednako nekvalitetnog čovjeka u našoj mini ćibici. Ako nemaš curu/momka, a voliš vidit ljude prije nego uđu u dvoranu – tražimo i čuvare drevnih ispredvratnih stupića. 

Ako imaš barem jednu od ovih osobina, možebitno si naš čovjek. Ako si uz sve to i vjernik – niko sretniji od nas.

Javi se, sigurno ćeš požaliti. 

Svoje prijave šaljite u inbox Facebook stranice, u Instagram direct ili na naš mail hrvatsko.nadzemlje@gmail.com do 1. rujna u 23:00h, u a datume regrutacije šaljemo nakon prikupljenih informacija. 

Budite što kreativniji, možda i pročitamo što ste napisali. 

I za sam kraj jedan poticajni citat:

“Svi Vi koji ulazite, ostavite svaku nadu…” (Dante, Božanstvena komedija) 

Podsjetimo, Hrvatsko nadzemlje, kako sami o sebi kažu, reakcija je na ono što se jednim imenom može nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

Ključne riječi:
Hrvatsko nadzemlje humor

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja