Budi dio naše mreže

Bivša manekenka poručila: Stvoreni smo za puno više od onoga što nam ovaj svijet nudi!

"Svijet je lijepo mjesto, ali mi smo stvoreni za puno više od toga. Molim i nadam se da će svatko od vas doći do trenutka u životu u kojem će iskusiti milost i mir Kristovog milosrđa i opraštanja. Nadam se da će svatko od vas prihvatiti svoju posebnost! Prekrasni ste baš takvi kakvima vas je Krist oblikovao. On vas je pozvao da učinite nešto prekrasno u ovome svijetu", poručila je Leah Darrow.

/ hk

Leah Darrow, katolička spisateljica i bivša manekenka, ima poruku za sve one, osobite mlade, koji su u potrazi za smislom života. Dok svjedoči o svome životu, Darrow se prisjeća osjećaja samoće koji je iskusila okružena velikim društvom, ali i iskustva Božje neizmjerne ljubavi koja je izliječila njezino srce. Poručila je mladima da su stvoreni za puno više od onoga što svijet nudi te da ih Krist neizmjerno ljubi baš takve kakvi jesu.

Kada razmišljam o svom prijašnjem životu, shvaćam da sam se, osobito tijekom fakulteta i nakon njega, silno trudila učiniti druge sretnima. Trudila sam se pronaći svoj put, no izgubila sam se u svemu tome. Nisam znala što uistinu želim jer sam bila zbunjena slušajući druge, njihove glasove i svu tu buku svijeta. Nisam obraćala pozornost na poziv koji je Gospodin usadio u moje srce, nisam znala koja je njegova volja za moj život.

To mi je donijelo mnogo boli i osjećaj žaljenja jer sam odabirala i činila ono što nije bilo dobro za mene. Znala sam da to nije ono što Bog želi od mene. No, osjećala sam taj pritisak, za koji zapravo uopće ne znam od koga je dolazio, da moram tako činiti kako bih se uklopila. Jer to su svi drugi činili… Znam da to zvuči pomalo patetično, no to je istina. Osjećala sam taj društveni pritisak čak i onda kada sam mislila da sam u potpunosti slobodna od njega. Zbilja sam se jako trudila…

No, onda je došao trenutak u mome životu u kojem se sve promijenilo. Bog je progovorio mome srcu i zahvatio moju dubinu. Shvatila sam da sam stvorena za mnogo više, shvatila sam da sam voljena. Shvatila sam da sam voljena unatoč mome grijehu i mojim pogreškama. Shvatila sam da mogu činiti lijepe i dobre stvari u ovome svijetu.

Krist nas je pozvao da učinimo nešto prekrasno u ovome svijetu!

Shvatila sam da to nema veze s mojim izgledom, s mojim tijelom ili s romantičnim vezama koje ostvarujem. Shvatila sam da mogu ponuditi ovome svijetu nešto dobro jer me je Krist učinio dobrom. To je istina svakoga od nas! Bog nas čini dobrima! On nas je stvorio dobrima. I mi imamo nešto dobro za ponuditi ovome svijetu.

Na ovome svijetu postoje mnoge sile koje žele rastrgati naše dostojanstvo. Postoje mnoge sile koje nas žele omesti i unijeti žamor u naš život. To našu pažnju usmjerava na ono što drugi ljudi rade i tako zaboravimo činiti ono na što smo pozvani, zaboravimo na ono što bismo trebali biti.

Stvoreni smo za puno više od onoga što nam ovaj svijet nudi. Svijet je lijepo mjesto, ali mi smo stvoreni za puno više od toga. Molim i nadam se da će svatko od vas doći do trenutka u životu u kojem će iskusiti milost i mir Kristovog milosrđa i opraštanja. Nadam se da će svatko od vas prihvatiti svoju posebnost! Prekrasni ste baš takvi kakvima vas je Krist oblikovao. On vas je pozvao da učinite nešto prekrasno u ovome svijetu!

Isus nas voli, On je umro za nas, On nas neće napustiti! 

To počinje s prihvaćanjem da smo stvoreni za njega. Stvoreni smo za Boga. Stvoreni smo da činimo dobro, da budemo dobri i da dijelimo dobrotu s drugima. To počinje u našem odnosu s Gospodinom. U svakodnevnoj molitvi gdje Gospodin govori našim srcima onda kada smo spremni otvoriti se i čuti njegovu riječ i upute. Moramo ustrajati u tome i prepoznavati Boga u drugim ljudima.

Tijekom fakulteta može biti uistinu teško shvatiti gdje pripadamo i što bismo trebali činiti. No, ono što uvijek moramo zapamtiti jest to da pripadamo Kristu. Mi pripadamo njemu. On nas voli, On je umro za nas, On nas neće napustiti. On će po svojim obećanjima učiniti mnogo dobroga u nama. Molim za vas da to spoznate. Molim za vas da spoznate svoju vrijednost i to to da ste neizmjerno vrijedni!

Ključne riječi:
Leah Darrow svjedočanstvo

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja