Budi dio naše mreže

Pozivaju se glumci, pjevači i plesači na audiciju za predstavu "Fatimsko proročanstvo". Traže se osobe za glavne uloge i ansambl u stvaranju produkcije koja će spojiti elemente mjuzikla i opere kroz istinitu priču sakralne tematike.

/ mp

Redatelj predstave je Robert Bošković, a skladatelj je Branimir Mihaljević. Libreto potpisuje Željko Pavičić, a koreografkinja je Milica Cerović.

Za 11 glavnih uloga te za pjevački i plesački ansambl donja dobna granica je 18 godina, a zs tri dječje uloge traže se djeca u dobi između 7 i 12 godina starosti koja ja audiciju mogu pristupati isključivo uz pristanak i pratnju roditelja i staratelja. Audicija će se održati 3. veljače u KUC Travno, ulici Božidara Magovca 17 u Zagrebu.

Prijave šaljite na fatimsko.prorocanstvo@gmail.com do 1. veljače, a nakon prijave dobit ćete potvrdu sa svim detaljima potrebnim za pripremu audicija, datume i zakazano vrijeme.

Skeniranje QR koda preusmjerit će vas na službeni kanal gdje će te pronaći glazbeni teaser koji pruža kratki uvid u atmosferu i dojam ovog novog, originalnog djela.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja