Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fatima

Treća fatimska tajna – kako je Crkva tumači?

Crkva je sadržaj poruka koje je Majka Božja dala trima pastirima u Fatimi već objavila. O tome smo pisali i na HKM-u. Rjeđe se, međutim, u javnosti govori o teološkom komentaru koji je, uz objavljivanje trećega dijela Fatimske tajne i po nalogu sv. Ivana Pavla II. 2000. godine objavio tadašnji pročelnik Kongregacije za nauk vjere kardinal Joseph Ratzinger.

Pet mjesta koje bi svaki katolik trebao posjetiti

Za ljubitelje putovanja i katolike općenito portal Hrvatske katoličke mreže predlaže pet mjesta koje bi svaki katolik trebao posjetiti zbog njihove važnosti za Katoličku crkvu i zajednicu.

MOLIMO ZA MIR! Slušajte prijenos molitve iz Fatime na HKR-u

U četvrtak navečer od 21 do 22 sata Hrvatski katolički radio izravno će prenositi molitvu za mir u svijetu iz župne crkve u Fatimi. Na taj način HKR postaje dio svjetskog projekta "Mater Fatima" koji ima nakanu ujediniti svijet u globalnoj molitvi za mir. U program HKR-a uključuje se i Radio postaja MIR Međugorje, Radio Marija i Radio Marija Bistrica što ovaj prijenos čini jedinstvenim po povezivanju slušatelja hrvatskog jezičnog područja s Fatimom koja u molitvi želi ujediniti što više kršćana diljem svijeta.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja