Budi dio naše mreže

41. Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber otvorio je u utorak, 13. studenog zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

/ Vesna Bihar

“Zagreb vodi računa o knjizi i čitateljima ponajprije mrežom svojih knjižnica, besplatnim članstvom za mladež i već 41. Interliberom”, istaknuo je Bandić.

“Posjetiteljima 41. Interlibera širom smo otvorili vrata Zagrebačkoga velesajma, dali besplatan ulaz i besplatno parkiranje”, rekao je Bandić, poručivši kako vjeruje da će sajam kroz sljedećih pet dana pohoditi 150 do 200 tisuća posjetitelja.

Svoje knjige i učila na sajmu izlaže tristotinjak izlagača iz 13 zemalja. Sve do nedjelje, Interliber će ispuniti brojna predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovori s književnicima, čitaonice i radionice, dodjele književnih nagrada, kvizovi i druga događanja.

O književnim temama raspravljat će se u “Premium programu” koji će ugostiti i inozemne pisce. Ovogodišnjim sajmom i popratnim programom zadovoljan je predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara Mišo Nejašmić. Osim inovativnog izložbenog programa u 5. i 6. paviljonu, posjetitelje očekuje i bogat kulturno-zabavni program, čak 200 različitih programa svaki dan do 20 sati, uz produženi vikend u petak i subotu do 21 sat.

Sajam traje do nedjelje 18. studenog, uz besplatan ulaz.

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja