Budi dio naše mreže

I ove godine Ured za pastoral mladih organizirat će duhovsku osminu uoči same svetkovine Duhova (od 31. svibnja do 8. lipnja) i Duhovsko bdijenje mladih (8. lipnja) u Varaždinu. U sklopu duhovske osmine nastupit će i ansambl Kolbe.

/ mp

U subotu, 1. lipnja, u HNK Varaždin s početkom u 20 sati održat će se humanitarni mjuzikl „Svetac svega svijeta“ u izvedbi ansambla „Maksimilijan Kolbe“.

U ovome jedinstvenom projektu sudjeluju etablirana imena na području glazbene i dramske umjetnosti koja nam, osim velikog talenta, pokazuju i svoja velika srca.

Naime, sva sredstva od prodaja ulaznica idu za obnovu kuće Udruge “Betlehem” u Varaždinu. Njena primarna namjena, uz duhovno savjetodavni centar, bit će prihvat majki s djecom kojima će se, uz besplatni smještaj, omogućiti zaposlenje i integracija u društvo.

Mjuzikl „Svetac svega svijeta“, koji govori o sv. Antunu Padovanskom, donosi glazbeno-scensko osvježenje duhovnog karaktera s ciljem širenja univerzalne poruke ljubavi namijenjene svima, a svoju publiku, navode kritičari, ostavlja bez daha.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna moguće je nabaviti na blagajni HKN Varaždin.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja