Budi dio naše mreže

"Neka kažu da sam staromodan. Da ne razumijem što je pravi život. Ne razumiju oni što to znači ne okretati se kako vjetar puše. Uvijek ostati negdje po strani. I uživati u malim stvarima daleko od buke svijeta."

/ fe

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Promijenio mi se pojam luksuza. Sad je to samo malo mira i tišine. I pogled na more. Jednostavni ljudi. Spokojan život bez žurbe. I imati vremena za dugačke kave. Što god se dogodilo navući osmijeh na lice i krenuti ispočetka.

Prošao sam ja svoje tuge i razočarenja, udarce i podmetanja, ali sam navikao gledati iza njih. Iznad njih. Navikao sam okrenuti leđa onome što me se ne tiče. I biti tamo gdje se život živi s puno iskrenosti i osjećaja.

Promijenio mi se pojam luksuza. Sad je to ići putem kojim ne idu drugi. Neka kažu da sam staromodan. Da ne razumijem što je pravi život. Ne razumiju oni što to znači ne okretati se kako vjetar puše. Uvijek ostati negdje po strani. I uživati u malim stvarima daleko od buke svijeta.

Sada znam da je pravi luksuz nešto mnogo veće. Jednostavno, sad je to ne pristajati na sve. Birati život po onome kako ti srce kaže, a ne po onome što ti govore drugi.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja