Budi dio naše mreže

Poslušajte novu pjesmu „Duh posinstva“ koju izvode Amorose i Ivan Seletković, a koja je premijerno puštena na svetkovinu Duhova!

/ dt

Refren pjesme nastao je za vrijeme kućne molitve, a ostatak pjesme napisan je po nadahnuću 4. poglavlja poslanice Galaćanima. Gospodin je Svojim dolaskom spasio čovječanstvo otkupivši ga od grijeha, a dajući život ostavio je Svoju trajnu prisutnost poslavši Duha Svetoga. On nas posvećuje, čini nas sinovima i kćerima Božjim te potiče na Isusove riječi: „Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju!”. Isti taj Duh nam govori svima da je Isus živ, da On kraljuje i vlada! On je onaj koji bijaše, koji jest i koji će doći. (Gal 4,4-8)

Podsjetimo, Amorose su slavljenički tim koji pjeva svakog četvrtka na susretu mladih na zagrebačkom Svetom Duhu.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Seletković, aranžman Ivan Škunca i Iva Smojver. Vokali su Iva Smojver i Ivan Seletković, a prateći vokali Mateja Bunčić, Martina Pustički i Ivan Škunca.

Video produkciju potpisuje Nova Eva.

Video je sniman diljem svijeta, a glavni kadrovi snimljeni su u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu.

“Želimo se od srca zahvaliti franjevcima konventualcima, posebno našem fra Stjepanu Brčini i našoj Evangelizacijskoj zajednici sv. Maksimilijana Kolbea”, poručuje se u opisu videa na Youtube kanalu Nove Eve.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja