Budi dio naše mreže

Laudato televizija poziva vas na najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem'. Koncert će se, u produkciji Laudato TV-a, održati u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20 sati.

/ dt

“Htjeli ste veće i uspjeli smo više – ‘Progledaj srcem 2019.’ u zagrebačkoj Areni!”, tim riječima organizatori koncerta Laudato televizija i Udruga Ime dobrote pozivaju posjetitelje da s poznatim hrvatskim izvođačima duhovne glazbe zahvalno i molitveno u jedan glas pjevaju na slavu Bogu s tribina najveće koncertne dvorane u Hrvatskoj

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert ‘Progledaj srcem’ u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20 sati.

Nastupaju:

Božja pobjeda
Emanuel
sestre Palić
zbor Mihovil
Alan Hržica
fra Marin Karačić
Hanna i sestre Halužan
Rafael Dropulić Rafo
Ante Cash

Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti… Pokrenuti i nasmijati…

Svi koji su na koncertu već bili, znaju – ‘Progledaj srcem’ izaziva radost i suzu koja cjeliva…

Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za produkciju LTV programa, obiteljske televizije koja promiče kršćanske vrijednosti.

Djeco, mladi, očevi, majke, djedovi i bake! Tražitelji i pronositelji Dobra, Istine i Ljepote – dođite 11. svibnja u zagrebačku Arenu! Želite darovati nekoga? Poklonite mu kartu za koncert ‘Progledaj srcem’. Okupite svoje prijatelje i uputite se u Zagreb na duhovno glazbeno hodočašće!

Iz godine u godinu rastao je interes posjetitelja za ovakvim koncertom. ‘Progledaj srcem’ počeo je s Hypo centrom 2014. godine  i 2 tisuće posjetitelja; 2016. godine Dom sportova ispunilo je dvostruko više posjetitelja. Cibonu je 2017. pohodilo 6 tisuća, a 2018. g. 6 i pol tisuća glasova.

Peta koncertna godina, a prva u Areni – jer ste to vi tražili! I to iz svih dijelova Lijepe naše.

Ono što se održi po prvi put uvijek se osobito pamti, a ‘Progledaj srcem’ je prvi put u Areni. Koncert će zasigurno olakšati put svim izvođačima duhovne glazbe da pune velike dvorane. Podržite svoje omiljene duhovne izvođače i zahvalite koncertom za Laudato televiziju!

Duhovne poticaje uputit će vlč. BORIS JOZIĆ i fra JOZO GRBEŠ, OFM.
Kroz večer će vas voditi s. DIJANA LONČAREK, MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Ulaznice nabavite OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja