Budi dio naše mreže

Katolička grupa iz Hrvatske katoličke misije Dublin "Adoramus Te" predstavila je svoju obradu pjesme Luke Balvana, "Ne boj se jer ja sam s tobom".

/ dt

“Iako planiramo obraditi puno pjesama u budućnosti, “Ne boj se jer ja sam s tobom” nam je definitivno jedna od najdražih duhovnih pjesama, zato smo ju obradili među prvima”, rekle su za Hrvatsku katoličku mrežu članice grupe Adoramus Te.

Ističu kako pjesma jako lijepo opisuje odnos s Bogom, te kako im je pomogla u svladavanju izazova u Dublinu: “U situacijama kad smo se osjećale usamljeno u stranoj zemlji, ova pjesma nam je davala nadu.  Riječi ‘Ne boj se jer ja sam s tobom’ se ponavljaju u Bibliji 365 puta, za svaki dan u godini. Pjesmu pjevamo već dugo s našim hrvatskim zborom u Dublinu – Maranatha i svima nam izaziva posebne emocije”, svjedoče za HKM sestre Lea i Iva Breskovac.
Vaš talent je dar od dragoga Boga, a ono što vi učinite s njime je vaš dar dragome Bogu
“Ovu obradu smo realizirale nas dvije, Lea je bila zadužena za bubnjeve, gitaru, violinu i naravno, svoj anđeoski glas. A ja sam bila zadužena za klavir, drugi vokal i uređivanje pjesme i videa koji možete pogledati i na našoj Instagram stranici te YouTube kanalu Adoramus Te. Pjesma je toliko moćna, zato smo je htjele obraditi na poseban način, s puno instrumenata i puno dinamike”, rekle su članice grupe Adoramus Te.

Lea i Iva Breskovac kažu da se trude živjeti po izreci: vaš talent je dar od dragoga Boga, a ono što vi učinite s njime je vaš dar dragome Bogu. U njihovom opusu je i jedna njihova autorska pjesma “God’s Love” koju su snimile u Dublinu i promovirale nedavno, a može se vidjeti i na Laudato TV-u.

Grupa Adoramus Te djeluje i u zajednici Hrvatska katolička misija Dublin (više informacija na https://hkmdublin.com/ ili na Facebook-u https://www.facebook.com/hkuirskoj), kao članice zbora Maranatha Dublin (http://maranathadublin.com/). Kažu kako ih voditelj zajednice, vlč. Josip Levaković snažno podržava, i djelovanje zbora, ali i djelovanje grupe Adoramus Te na čemu su mu zahvalne.

Poslušajte predivnu obradu pjesme “Ne boj se jer ja sam s tobom”:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja