Budi dio naše mreže

Karizmatska zajednica mladih "Božja pobjeda" na svojim mrežnim stranicama objavila je novu autorsku pjesmu naziva "Osloboditelj".

/ fe

Pjesma Osloboditelj objavljena je na YouTube kanalu “Božje pobjede” na hrvatskom i engleskom jeziku. Tekst i glazbu potpisuje Romana Bilaver koja je do sada za “Božju pobjedu” napisala i hitove Suhe kosti te Jerihonske zidine. Petar Buljan još jednom svojim glasom i sviranjem gitare dočarava važnost Božjeg imena uz pratnju Tine Krvavice i Grgura Sesara na klavijaturama, Maria Klarića na bubnjevima i Daria Sabe na bas gitari.

Podsjetimo, zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u Crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja