Budi dio naše mreže

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Yeshua (Moj je ljubljeni)”. Riječ je o prijevodu pjesama “Yeshua” Alessandra Vilas Boasa i “Our Father” Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan Jesus Image.

/ im

“Pjesma’Yeshua (Moj je ljubljeni)’ nadahnuta je tekstom iz Pjesme nad pjesmama te je postala dio redovitog repertoara na susretima četvrtkom (Duhovno duhovite večeri) na Svetom Duhu gdje smo u službi slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice Sveti Duh, čiji je voditelj fra Stjepan Brčina. To je pjesma koja je nas i ljude koji dolaze na susrete jednostavno dotakla na prvu, baš kao i Blagoslov, te smo radi toga odlučile prevesti i snimiti svoju verziju na hrvatskom jeziku”, objasnila je Iva Smojver, voditeljica Amorosa i slavljeničke službe.

Amorose

Amorose /Foto: Nova Eva

U videu pjesme se pojavljuje i plesačica i koreografkinja Maja Šivak.

Amorose /Foto: Nova Eva

Amorose /Foto: Nova Eva

“Maja je članica naše zajednice i draga prijateljica, jedna iznimno talentirana mlada umjetnica, plesačica i koreografkinja, kojoj smo zahvalne što je podijelila svoj talent u našem videu, slaveći
Gospodina plesom i pričajući značenje pjesme pokretom. Iza sebe ima dugogodišnje plesno i voditeljsko iskustvo (Husar&Tomčić, JazzElle, ZKM, American Music and Dramatic Academy, Stage School Hamburg, također je i voditeljica plesne skupine naše evangelizacijske zajednice za koju je osmislila cijelu koreografiju povodom Antunovskog hoda mladih), a svoje plesno obrazovanje nastavlja od jeseni na akademiji Institute of the Arts Barcelona, na što smo iznimno ponosni“ , istaknula je Iva.

Amorose /Foto: Nova Eva

Amorose /Foto: Nova Eva

Poslušajte pjesmu!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja