Budi dio naše mreže

VIDEO Kako izgleda "iza scene" snimanja projekta "Pod smokvom"?

Ekipa popularnog katoličkog evangelizacijskog pokreta "Pod smokvom", koji okuplja svećenike i laike oko istoimenog YouTubea kanala te progovora o nedjeljnoj Božjoj riječi, susrela se u subotu, 19. rujna na zagrebačkom Svetom Duhom. Tim povodom fr. Ivan Dominik Iličić pripremio je prigodan video gdje je predstavio i dodatne aktivnosti projekta "Pod smokvom".

/ mp

“Ovaj video snimam s posebnom čokoladom koju je pripremila moja ekipa te obučen u majicu s tekstom Svetog Pisma. Riječ Božja je prije svega živa riječ koja mijenja naše živote ako joj mi to dopustimo. Onda i mi postajemo sposobni tu Riječ prenositi drugima, odnosno Riječ Božja postaje vidljiva preko nas drugim ljudima jer je nas promijenila.

Neka nas živi Bog promijeni svojom milošću. Gospodin koji poziva radnike, neka ranije, a neka kasnije. Netko doživi obraćenje u kasnijim godinama, a netko je cijeli život u vjeri. Gospodin nikoga od nas ovdje nije pozvao u isto vrijeme. Ovdje su crtači, čitači i montažeri te dizajneri čokoladica i majica”, istaknuo je  fr. Ivan Dominik Iličić.

https://www.facebook.com/IvanDominikIlicicPage/videos/770302673768206

Ključne riječi:
Pod smokvom

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja