Budi dio naše mreže

Molitvena zajednica Božja pobjeda organizira duhovno-glazbeni događaj "Večer slavljenja - Gore srca" koji će se održati u subotu, 28. siječnja 2023., u maloj dvorani Doma sportova s početkom u 20:00 sati.

/ ab

“Večer slavljenja „Gore srca“, večer je u kojoj ćemo u zajedništvu moliti i slaviti Gospodina koji je danas živ i prisutan. Sudionici prijašnjih godina kažu da je Večer slavljenja nešto novo i nešto više od pjevanja poznatih kršćanskih pjesama. To je slavljenje prožeto molitvom, u kojem tražimo susret sa živim Bogom. Nakon što smo tri godine zaredom, od 2017. do 2019., punili dvoranu City Plaza u Zagrebu, ove godine prvi put okupit ćemo se u Domu sportova”, ističu iz Božje pobjede.

Podsjećamo, molitvena zajednica „Božja pobjeda“ osnovana je u jesen 2006. godine u župi Duha Svetoga na Jarunu u Zagrebu. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život. Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljamo se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju.

U nastavku prilažemo video najavu koncerta.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja