Budi dio naše mreže

"Mladi uz Mariju postaju nada suvremenog svijeta. U njoj vide mogućnost čovjekova vrhunskog ostvarenja. Uz Mariju svaki čovjek ostaje vječno mlad" piše Tomislav Ivančić u knjizi "S Marijom ljubiti do kraja".

/ im
Marija je vjerovala u Božje vizije i obećanja u život u kojem se čovjek može potpuno ostvariti i najviše pomoći ljudima. Ona je bila oduševljeni pjesnik, vjernik i ponizna miljenica Božja. Mladi je zato u svijetu slijede.
Ona je bila oduševljeni pjesnik, vjernik i ponizna miljenica Božja.
Gledajući u nju dobivaju snagu da budu čisti do braka, da vjeruju u novi svijet, da se oslone na Boga i njegova obećanja, da Božjom snagom kroz molitvu i napore stvaraju svijet mira i novih odnosa, da se odreknu svojih životnih planova i prihvate Božje, da nikad ne sustanu u građenju Božjeg svijeta, da ne vjeruju u zlo, nego u pobjedu dobra, praštanja i ljubavi prema bližnjima i prema neprijateljima, da pale svjetla i da ne ugase ni jednu nadu, da budu oslonac palima, bolesnima, razočaranima, očajnima, siromasima, da budu opomena bogatima, silnicima i nepravednima.
Mladi uz Mariju postaju nada suvremenog svijeta.
Mladi uz Mariju postaju nada suvremenog svijeta. U njoj vide mogućnost čovjekova vrhunskog ostvarenja. Uz Mariju svaki čovjek ostaje vječno mlad.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja