Budi dio naše mreže

"Ti si Mu biser života. Radi tebe je sišao na zemlju, uzeo ljudsko tijelo, dao se raspeti na križ i poslao svoju silu, snagu s neba, da bi njome pronašao izlaz iz tvojih slijepih ulica", poručuje profesor Tomislav Ivančić.

/ hk

Evo, ti si tu. Al’, jesi li zaista baš tu? Jesi li spreman zagledati se u Njegove oči i slušati, upijajući srcem i dušom svaku njegovu riječ?

Koje su te misli odvele daleko? Koji te grijesi i krivnje tjeraju da bježiš od Njega? Koje to brige odvode sve tvoje osjećaje nekamo daleko?

Isus te motri!

Gdje si zapravo ovaj čas? Zapleten u kamenjare svojih tjeskoba ili izranjen ubodima ljudskih pogleda, riječi i svojih vlastitih neuspjeha?

Isus te motri. Htio bi razgovarati s tobom. Htio bi na trenutak biti s tobom. Gledaj Njegov brižan pogled kako pretražuje sve predjele tvoga života da bi te pronašao i izveo na slobodu.

Dok se ti gubiš, On je u potrazi za tobom. On pita za tebe. On šalje svoje glasnike da te pronađu. On čezne za tobom.

Ne samo da te čeka, On te brižno traži!

Ti si Mu biser života. Radi tebe je sišao na zemlju, uzeo ljudsko tijelo, dao se raspeti na križ i poslao svoju silu, snagu s neba, da bi njome pronašao izlaz iz tvojih slijepih ulica.

Ne samo da te čeka, On te brižno traži. Ugledao te i ti si na svom bespuću zapazio njegov pogled i ubrzo začuo njegove korake kako ti se približuju…

Tomislav Ivančić

Izvor: Družba sestara Presvetog Srca Isusova 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja