Budi dio naše mreže

Donijeti odluku s Bogom. Kako? SKAC nudi mladima tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom koji će se odvijati u Palmotićevoj 31 i to srijedom u 20 sati.

/ dz

SKAC nudi mladima tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom. Tečaj će se održavati u Palmotićevoj 31 srijedom u 20 h na sljedeće datume: 03., 10. i 17. ožujka 2021. Voditelj je pater Tomislav Špiranec, isusovac, duhovnik SKAC-a.

Foto: p. Tomislav Špiranec/ Isusovci.hr

Sam proces prijave zahtjeva ispunjavanje ove prijavnice Više od odluke nakon čega vas uključujemo u proces obavljanja predvježbi. Predvježbe su osmišljene kao priprema za tečaj i njihovo obavljanje je nužan preduvjet za sudjelovanje u istom. Kotizacija za tečaj iznosi 150,00 kn i potrebno ju je uplatiti unaprijed dok za to dobijete obavijest.

Poželjno je da kandidati imaju od 18 do 35 godina, te također neku konkretnu odluku na umu.

Budući da je za donošenje odluka po Božjem preduvjet unutarnja sloboda spram mogućnosti koje se nude, važno je imati barem čežnju za istom. Predvježbe će vam pomoći doći u stanje slobode naspram svoga izbora, sukladno vašem osobnom trenutnom stanju. Stoga ovaj tečaj nudi više od same odluke: vježbanje u slobodi.

Očekivani ishodi ovog tečaja su da će polaznici usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja, te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom. Nadamo se ovim programom pružiti sudionicima više od odluke, tako da se ide u dubinu odnosa s Bogom koji želi s nama ostvarivati puninu života na koju smo pozvani. Neka tako bude!

Foto: Cathopic

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja