Budi dio naše mreže

Ključna riječ: skac

3D FORMACIJA Jesi li spreman mijenjati svoj život s Bogom?

Trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija otvara prijave za akademsku godinu 2022./2023. Cilj programa omogućiti je formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, produbljivanje odnosa s Bogom, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Vjeronauk na biciklima u organizaciji splitskog SKAC-a

Splitski SKAC pokrenuo je vjeronauk na biciklima ponedjeljkom. U ponedjeljak 28. ožujka organiziran je prvi vjeronauk a održao ga je fra Ivica Jurić, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

SKAC poziva na tečaj razlučivanja

SKAC nudi mladima tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom. Tečaj će se održati u 7 tjedana, u Palmotićevoj 31, utorkom u 20h od 18. siječnja do 1. ožujka 2022. godine. Voditelj je p. Tomislav Špiranec, isusovac, duhovnik SKAC-a.

3D FORMACIJA Jesi li spreman mijenjati svoj život s Bogom?

Trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija otvara prijave za akademsku godinu 2021./2022. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja