Budi dio naše mreže

"Ti me pouči kako ću te štovati, kako ti dati svoj prinos, kako se klanjati tebi u Duhu istini"

/ fe

Isusovac Niko Bilić profesor je na zagrebačkom Fakultetu filozofije i religijskih znanosti. Na mrežnoj stranici amdg.eu bilježi proces cjeloživotnog učenja kroz duhovnost, teologiju, predavanja, molitve, knjige, znanstvene članke, stručne radove i suradnju s mnogim zajednicama te fakultetima. Njegovu molitvu s Abrahamom donosimo u cijelosti.

Znaš, Gospodine, da sam od početka krenuo u kraj koji si mi ti htio pokazati. S velikom čežnjom iščekivao sam da ispuniš svoje veliko obećanje i prigovarao sam ti što mi nisi dao što si obrekao.

Spremno ću opet poslušati tvoj glas.

Pripravna srca tebi ću posvetiti i najvrjedniji, najmiliji dar koji si mi dao. Sve je tvoje.

Kao što si me izveo iz moje zemlje, tako me ti, Gospodine, uvedi u tajnu istinskoga bogoštovlja! Ti me pouči kako ću te štovati, kako ti dati svoj prinos, kako se klanjati tebi u Duhu istini.

Daj mi da s velikom pažljivošću gledam na dare koje si mi dao, na ono što si mi povjerio. Pošalji svojega anđela da zaustavi moj jezik i moju ruku kada pođem ubojito napadati ili se lažnim riječima skrivati. Pokaži mi danas, ponizno molim, Gospodine, kako čudesno uzvisuješ prijatelja svoga, pokaži mi kako ti vjeran ostaješ.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja